img

Побеснял мъж влетя в Енергото в Силистра, разпъна софрата и обяви: Не ме интересува – полиция, молиция… ВИДЕО 18+

/
/
/
151 Views

Мъж обра овациите в мрежата, след като се пусна на живо от офиса на електроразпределителната компания „Енерго-Про“ в Силистра, съобщава GlasNews.bg.

По думите на Явор Павлов вече 24 часа няма ток в силистренското село Калипетрово. От кадрите става ясно, че именно това е причината той да нахлуе в офиса на електроразпределителната компания „Енерго-Про“.

Мъжът е посрещнат от двама охранители, които го допускат да влезе в офиса, но един от тях отбелязва, че снимането е забранено. Снимащият обаче не се трогва от думите на охраната и не прекратява живото излъчване.

Във видеото виждаме, че Явор Павлов носи със себе си чанта с хранителни продукти.

„24 часа няма ток, а като дойде края на седмицата, като не го платя – го спирате“, казва изнервеният мъж.

Явор най-демонстративно изважда от чантата хранителните продукти и заявява, че има нужда от разклонител, тъй като иска да си направи сандвичи.

„И децата ми гладни стоят, ела да видиш. Звъня ви и не вдигате. Искам удължител, за да си направя сандвич и да се наям. Не ме интересува – полиция, молиция, к’вото искаш викай. Ако искаш извикай и кмета“, допълва още мъжът, като през това време изважда от чантата и парти грил.

През това време мъжът, който заснема абсурдната ситуация, влиза в конфронтация с охранителите. Той ги призовава да напуснат работното си място и „да не се занимават с глупости“.

„Не ме записвай, ще те осъдя“, казва един от охранителите.

Междувременно Явор успя да си изпече филийки, тъй като намери контакт, в който да включи парти грила. А служителката на гишето му обяснява, че екипи работят по отстраняването на аварията по електропреносната мрежа.

Излъчването във Фейсбук бе прекратено след появата на полицейски служители. Към този момент видеоклипът в профила на Явор е събрал почти 6 хиляди харесвания.

От „Енерго-Про“ съобщиха, че през изминалото денонощие са отстранени стотици аварии и е възстановено електроподаването на десетки хиляди клиенти на дружеството, но към 13 часа днес все още 444 населени места с над 98 000 клиенти са с прекъснато електрозахранване. Основен проблем остават затворените пътища, което възпрепятства достигането до повредените участъци от мрежата.

Материалът Побеснял мъж влетя в Енергото в Силистра, разпъна софрата и обяви: Не ме интересува – полиция, молиция… ВИДЕО 18+ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!