img

Мъж спечели джакпот от 36 милиона и направи най-глупавото нещо на следващия ден

/
/
/
210 Views

Невероятно, но факт! Канадец спечели джакпота от 50 милиона канадски долара (36,5 милиона долара) Lotto Max и се върна на работа, защото вярва, че компанията ще страда без него. 

Пиер Рише спечелил съдбовна сума на 6 октомври. Той купил печелившия билет за 10 долара в супермаркет Super C в Монреал, докато пазарувал за Деня на благодарността с дъщеря си. Търговецът, който продал печелившия билет, ще получи комисиона от $5000.

 

Според Ричър съпругата и дъщеря му разбрали, че той е спечелил 50 милиона канадски долара ден след тегленето, пише USA Today.

Момичето изкрещяло толкова силно, че семейството й помислили, че е видяла паяк. Въпреки голямата печалба мъжът останал невъзмутим и продължил да си върши работата.

„Влязох в стаята и ми казаха, че съм спечелил. Казах „ОК“ и си тръгнах“, каза победителят пред репортери.

Ричър, жител на Монреал, не позволи на скорошната си печалба от лотарията за 50 милиона долара да промени начина му на живот. Въпреки че е на повече от 60 години, той се появи на работа в кетъринг фирмата в 4:30 сутринта в понеделник сутринта след тегленето на лотарията, сякаш нищо не се е случило.

„Не мога да ги оставя сами на тъмно. Отделът по корабоплаването не може да се справи без моето присъствие. Чувствам се по същия начин. Нищо не се е променило“, каза канадецът.

Въпреки факта, че Ричър изглежда безразличен към внезапното богатство, то няма да е безполезно в банковата му сметка. Мъжът каза, че все пак ще работи рано сутрин, но той и семейството му са измислили план как да използват парите.

Материалът Мъж спечели джакпот от 36 милиона и направи най-глупавото нещо на следващия ден е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!