img

Цитиридис обяви края: След 4 години на екран, това беше! ВИДЕО

/
/
/
127 Views

Водещият Николаос Цитиридис съобщи тъжна новина за своето предаване. В петък вечерта той заяви, че през новия програмен сезон на bTV предаването няма да е част от програмната схема.

Николаос беше доста емоционален в изказването си, но не даде подробности за причините за свалянето от екран. Все пак той обяви участниците в следващия епизод на предаването – Боряна Братоева и Цветана Манева.

Цитиридис бе категоричен, че това не е шега и че наистина зрителите няма да гледат повече предаването.

Ето какво обяви той:

„След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис“ да не бъде част от програмата на телевизията.

Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше.

По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите – повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност.

Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик – за съжаление не е.

Благодарен съм за още едно нещо – че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно.

Това, което ми остана да ви кажа сега – имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до следващия петък!“

Материалът Цитиридис обяви края: След 4 години на екран, това беше! ВИДЕО е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!