img

КЪРВАВ ИНЦИДЕНТ В НЕБЕТО: Пилот отсече главата на парашутист! (СНИМКА+ВИДЕО)

/
/
/
273 Views

П илот предизвика невероятна трагедия в небето, като обезглави парашутист, секунди, след като той скача от летателния апарат.

40-годишният Николас Гали бе обезглавен през юли 2018 г.

За тази трагедия френският пилот, управлявал самолета, но чието име не се съобщава, получи присъдата си във вторник, информира BBC.

Френският пилот вече е със забрана да лети, след като бе признат за виновен в непредумишлено убийство и получи условна присъда от наказателния съд в Монтобан, Франция.

Асоциацията на училищата за скок с парашут Миди-Пиренеи, която е наела пилота, е глобена с 20 000 евро.

Половината от тази сума, 10 000 евро, е запорирана, съобщават френските медии.

Според Le Parisien веднага след убийството пилотът на самолета е започнал да се спуска към асфалта на летището.

От разследването на трагедията става ясно, че преди парашутистът да изскочи от самолета, не е имало консултация относно траекторията, по която ще поеме самолетът, пише вестникът.

Позовавайки се на изслушване на 19 септември, адвокатът на роднините на жертвата, Еманюел Франк, изразил мнение за „много безразсъдство или небрежност“ от страна на пилота.

Председателят на съда в югозападна Франция също посочи липсата на комуникация между жертвата и пилота.

След инцидента мерките за сигурност са засилени и брифингите преди полет, разясняващи условията за скоковете, са станали задължителни, се допълва в доклада, уточняват от BBC.

Материалът КЪРВАВ ИНЦИДЕНТ В НЕБЕТО: Пилот отсече главата на парашутист! (СНИМКА+ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!