img

Репортер на Нова се подигра цинично с един нормален, работещ българин, който с нищо не го предизвика

/
/
/
163 Views

 

 

Актуалният репортер на Нова телевизия Мартин Георгиев се изложи много през зрителите на телевизията с това, което направи. Това стана по време на репортаж, който отразява археологическа находка, в близост до Попово. Там тракторист откри римски гроб по време на оран.

Става въпрос за Емил Радославов, който впечатли хората със своя интелект

Дали това не се хареса на репортера или той е имал подценяваща представа за трактористите, но пусна няколко много подигравателни изказвания в лицето на младежа. Дори Виктор Николаев и Мира Иванова не успяха да се отърсят от чутото и да реагират.

„Гледам те, добре структурираш мисълта си…“, от никъде се изцепи репортера, все едно това е нещо неочаквано от един млад и работещ мъж. И нещо повече, той не се усети, че това не е редно и не спря. Точно обратното.

„Говориш ми доста професионално, с какво друго се занимаваш?“

„Просто тракторист, земеделец“, отговори трактористът, леко в недоумение от въпроса.

 

 

„Очевидно не, след като си разпознал строителството от коя епоха е…“, продължи да се държи подигравателно Георгиев, шокирайки зрителите си с начина си на мислене за работещите българи

Материалът Репортер на Нова се подигра цинично с един нормален, работещ българин, който с нищо не го предизвика е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!