img

Враца под блокада: Появи се Георги Вълев от „Килърите“, почерня от маскирани СНИМКИ

/
/
/
100 Views

Враца е под пълна блокада заради Георги Вълев от „Килърите“, твърди агенция bulnews.bg.

Преди минути сградата на съда в областния град бе обградена от бусове с барети. Повод за отцепването на района е Георги Вълев. БЛИЦ припомня, че той е осъден на доживотен затвор без право на замяна за организирането на две убийства.

 

Килърът излежава присъдата си в ловешкия затвор, откъдето е докаран във Враца тази сутрин. В четвъртък във врачанския съд предстои да бъде гледано едно от делата, които се водят срещу него.

Два буса на „Охрана на съдебната власт“, 4 патрулки на полицията и екипи на „Жандармерия“ от Плевен са блокирали центъра на града и отбиват движението край Съдебната палата. Преди пристигането на обвиняемия, патрулките на полицията обикаляха града със свалени прозорци, за да следят всяко движение в периметъра.

Веднага, след като делото приключи, Вълев ще бъде върнат обратно в ловешкия затвор.

БЛИЦ припомня, че престъпната група, станала известна като „Килърите“, бе задържана през 2010 г., а в края на 2017 г. делото приключи окончателно с най-тежка присъда за Георги Вълев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Материалът Враца под блокада: Появи се Георги Вълев от „Килърите“, почерня от маскирани СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!