img

Жена зад волана на БМВ направи опит за ниско летене в родно село

/
/
/
169 Views

Един от основните приоритети на служителите от сектор „Пътна полиция” и районните управления в Пазарджик, Пещера, Септември, Панагюрище и Велинград е осигуряване на пътната безопасност и намаляване на пътно-транспортния травматизъм.

Един от способите за това е активен ежедневен контрол над всички участници в движението по пътищата и особено над водачите на МПС.

 

На „въоръжение” на униформените са мобилни и стационарни камери за контрол на скоростните режими, които са използват при оптимално натоварване.

Не са редки случаите и на фрапиращи нарушения от страна на водачи на автомобили. Едно подобно нарушение е документирано от мобилна камера на сектор „Пътна полиция” на 10 ноември, в района на главната улица на пазарджишкото село Гелеменово, през която преминава пътя Пазарджик-Панагюрище.

При ограничение на скоростта в района на населеното място от 50 км/ч водач на лек автомобил „БМВ” с пазарджишка регистрация е засечен да шофира със „скромните” 132 км/ч.

Това е скорост, която е близка до максимално допустимата скорост за леки автомобили на автомагистрала, а не в населено място.

На водача предстои да му бъде отнето свидетелството за управление на МПС за срок от 3 месеца и наложена парична глоба в размер на 950 лева.

Шофирайте разумно, пазете своя живот и този на останалите участници в движението, призовават от полицията в Пазарджик.

Материалът Жена зад волана на БМВ направи опит за ниско летене в родно село е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!