img

Хората от тази зодия ще са любимците на Съдбата през 2024 г.

/
/
/
124 Views

Годината на Зеления дървен дракон ще бъде много продуктивна за един от представителите на зодиакалния кръг. Това казва руската астроложка Василиса Володина.

 

Щастливците, които ще имат късмет във всичко, са родени под знака на Водолея.

Астроложката отбелязва, че Драконът симпатизира на представителите на знака заради присъщата им кипяща творческа енергия, затова и с радост ще им помогне във всички начинания.

От началото на годината ще настъпи период, благоприятен за кариерно израстване, реализиране на проекти и идеи, които ще допринесат за развитието на бизнеса им. А през лятото представителите на знака ще се къпят в пари, увеличавайки значително доходите си, казва Володина.

Началото на есента ще бъде време за промяна в личния живот на Водолеите. Вероятността да срещнат истинската си любов е много голяма.

Представителите на знака ще успеят да сбъднат свое желание или да направят мечтата си реалност. Драконът обаче обича конкретността, затова не трябва да бъдат твърде разпръснати в целите, които си поставят. Желанията им трябва да са обмислени и наистина важни. /jenata.blitz.bg

Материалът Хората от тази зодия ще са любимците на Съдбата през 2024 г. е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!