img

НОВИНА: Ето кой сменя Антон Хекимян в bTV

/
/
/
246 Views

Асен Иванов, текущият заместник главен редактор на „Новини и актуални предавания“ на bTV, изглежда като подходящ за позицията, която бе освободена след напускането на Антон Хекимян, който реши да се включи в политиката.

Иванов има значителен опит в областта на телевизията и дори преди това бе сред тези, които се изправиха срещу Хекимян, когато двамата работеха в медията.

Той също така се ползва с подкрепата на голяма част от своите колеги, поради способността си да запази спокойствие в критични ситуации и да взема обмислени и разумни решения.

Освен Иванов, ръководството разглежда и други двама кандидати за позицията – Петър Нанев и Веселина Петракиева. Нанев, който започва своята кариера в спортната редакция на bTV, скоро се завърна от Газа, където представи ексклузивни репортажи от конфликта в Близкия изток и това му помогна да набере популярност в редиците на медийната група.

 

Веселина Петракиева заема поста на главен редактор на новинарската програма на bTV и е носител на наградата „Продуцент на годината“ четири пъти, но според някои хора в медийната индустрия, шансовете й са по-малки.

Неотдавна се спомена и името на Даниел Чипев, който в момента е главен продуцент на новинарските програми на БНТ и е отговорен за съдържанието и развитието им. За почти две десетилетия журналистически стаж, той работи предимно в БНТ и Нова телевизия. Той е съосновател на иновативната емисия „По света и у нас“ в 18 часа и единственият кандидат, който не е част от екипа на bTV.

Източник: narod.bg

Материалът НОВИНА: Ето кой сменя Антон Хекимян в bTV е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!