img

Ванга: Сънувате ли починал роднина, чакат ви…

/
/
/
346 Views

Хората обръщат голямо внимание на сънищата. Смята се, че те са не само огледало на подсъзнанието, но и послание свише. 

 

Най-голяма тревога като цяло предизвикват сънищата с мъртъвци, тъй като в повечето случаи те имат отрицателно значение.

Специалистите казват, че хората сънуват покойните си близки заради емоционалното си състояние и спомени за тях. Срещата с мъртъв човек насън може да означава желание да получите съвет или прошка от него.

Понякога сънят може да бъде необичаен, плашещ или тревожен. Това може да показва недовършена работа или проблеми, свързани с починалия. Ако подобни сънища се повтарят, препоръчително е да се консултирате с духовен съветник или психолог.

Какво обаче казват по темата известни гадатели като Ванга, Нострадамус и Милер?

Според съновника на Ванга срещите с мъртвец насън могат да носят дълбоки символични значения.

Ако починалият целува или прегръща спящия човек, това може да предвещава промени в живота. Ако починалият умре отново, но насън, това може да е знак за добри събития на хоризонта.

Починал приятел символизира големи промени в живота. В каква сфера ще се появят и дали ще създадат проблеми, може да се разбере от разговора си с него. Опитайте да запомните и най-малките подробности от думите и поведението му, за да получите представа.

Когато починалият не ви е познат или не са ви свързвали близки отношения, обърнете внимание на неговото състояние. Ако той изглежда зле, болнав и освен това кашля върху вас, ще попаднете в неприятна ситуация, в която не само няма да ви подкрепят, но и ще се държат с вас несправедливо.

Ако сънувате много мъртви хора, които просто изпълват всичко наоколо, се задава епидемия или екологична катастрофа.

Сън с близко значение е ако ваш приятел е в състояние на клинична смърт. Приемете това като предупреждение – във вашето обкръжение има подли, коварни хора. Смятате ги за истински приятели, но те кроят интриги зад гърба ви и разпространяват слухове.

Съновникът на Милер представя друга интересна гледна точка. Тук мъртвецът предупреждава спящия за възможни завистници и недоброжелатели, които му готвят коварен удар в гърба. Това е предупреждение за враждебност около вас, може би от близки хора.

Ако насън човек чува мъртвец, но не го вижда, това може да вещае лоши новини, които скоро могат да засегнат живота ви.

Великият френски гадател Нострадамус също има своя уникална интерпретация на темата за сънищата с мъртъвци. Той е смятал, че такива сънища често се случват в периоди на промяна в живота на сънуващия.

Според неговите учения сънищата с мъртъвци могат да показват предстоящо важно събитие като сватба, ако са в дома ви, или да говорят за опити за преодоляване на някакви страхове и притеснения, ако докосвате или целувате починалия.

На щастливо събитие е, ако починалият ви подари нещо. Но ако вие му дадете подарък, ще трябва да се мобилизирате максимално, за да избегнете загуби.

Друг негативен образ е мъртвец, оживял или възкръснал от гроба. В този случай може да възникнат здравословни проблеми както за вас, така и за вашите близки. /jenata.blitz.bg

Материалът Ванга: Сънувате ли починал роднина, чакат ви… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!