img

Младок отмъкна красавицата Алекс от Ненчо Илчев, той не е на себе си

/
/
/
231 Views

Илюзионистът Йордан Белев, който стана популярен покрай участието си в риалити формата „Фермата“, намери голямата любов в лицето на красавицата Александра, която впоследствие стана и негова асистентка, след като бившата му претърпя инцидент.

Историята им е достойна за филм, а в нея място намира и трети човек, който обаче, в случая, остава с пръст в уста заради неочаквания развой на събитията.

Йордан и Алекс се запознали благодарение на друг участник от „Фермата“ – Гуспата, на чиито силови игри, които той редовно организира за любители, двамата се виждат и заговарят. Именно тогава става ясно, че Александра е асистентка на Ненчо Илчев и всъщност вече е добре запозната със света на магията. Магията е неизменна част и от живота на Данчо.

„Когато прекараш по 12 часа в репетиционната зала и си по цял ден с един човек, и делите работните пътешествия, работната атмосфера, работната зала, така“, сподели Йордан в „Преди обед“. Оказа се, че на Данчо му е била нужна не само магия, за да спечели сърцето на новата си любима.

„Трудно беше омагьосването, защото приятелството беше на първи план и работната среда“, разказа Александра. И добави, че и до днес все още има прегради, които Данчо събаря, за да спечели напълно доверието и сърцето ѝ.

„Доста години бях сама преди това и човек свиква и се адаптира да прави всичко сам. След което е много трудно да допуснеш някой до себе си, дори за елементарна помощ. Доверие, подкрепа, уважение и адски много любов, въпреки всички стени“, добавя още брюнетката./show.blitz.bg

Материалът Младок отмъкна красавицата Алекс от Ненчо Илчев, той не е на себе си е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!