img

Пътешественик на времето се върна от 2671 г. и разкри какъв ужас се задава след броени месеци

/
/
/
191 Views

Самопровъзгласилият се „пътешественик във времето от 2671 г.“ Ино Аларик предупреди, че през 2024 г. може да се видят няколко природни бедствия, твърдейки, че това ще бъде една от най-лошите години в историята по отношение на броя на бедствията. 

Той говори за това в новото си видео, публикувано в TikTok.

 

Мистериозният потребител на TikTok, известен още като @theradianttimetraveller, натрупа повече от 630 000 последователи, като публикува предупреждения за предполагаеми бъдещи събития.

Видеоклиповете в канала на мъжа бързо стават вирусни и печелят хиляди и милиони гледания.

По-рано авторът публикува предупреждения за сблъсък на планети близнаци със Земята, пристигането на извънземни и дори за началото на Третата световна война.

Този път мъжът каза, че най-лошите природни бедствия в света ще се случат в близко бъдеще. Той е издал четири предупреждения за предполагаеми предстоящи бедствия. Те включват цунами от 750 фута (228 метра) и широко торнадо от 17 мили (27 километра).

 

@radianttimetraveler 2023, 2024, and 2025 are the craziest years in history… #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Instinct – Soundridemusic

„Внимание! Аз съм пътешественик във времето, това са най-лошите природни бедствия, които ще се случат през следващите 6 месеца. По мое време 2024 г. се смята за най-лошата година в историята по отношение на природни бедствия“, озаглави Аларик видеото си.

То предупреждава, че първото в историята торнадо с магнитуд f6 ще се появи на 17 февруари. То ще бъде широко 17 мили (27 километра) и ще унищожи почти целия Хюстън, Тексас, каза той. Милиони хора ще загубят домовете си след това бедствие. Само след месец мощна прашна буря ще връхлети средния изток на САЩ. Самата буря ще продължи няколко месеца.

„2 април 2024 г. (11:06 ч.): Земетресение с магнитуд 9,8 по Рихтер, наречено „Големият Джон“, удря разлома Сан Андреас, оставяйки Сан Франциско, Лос Анджелис и други градове в руини. 2 април 2024 г. (14:48 ч. ): Големият Джон отприщва мега-цунами от 750 фута на брега на Калифорния, унищожавайки онова, което е останало от вече разрушени градове, най-разрушителната буря от години, добавя пътешественикът на времето.

 

Интернет потребителите са разделени по отношение на това твърдение и започнаха да спорят в коментарите дали може да стане реалност.

„Ако това е истина, как оцеляхте?“ — попита един от потребителите на социалната мрежа.

Материалът Пътешественик на времето се върна от 2671 г. и разкри какъв ужас се задава след броени месеци е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!