img

Дени от „Игри на волята“ хвърли светската бомба на годината с тези СНИМКИ

/
/
/
213 Views

Денислава от „Игри на волята“ хвърли в тотално недоумение феновете и последователите си в социалните мрежи, а причината е, че блондинката се пусна като булка в профила си, предизвиквайки истинска суматоха.

 

Любопитното в случая е, че Дени намеква сама, че може би в живота й се случва нещо много важно, много специално, което най-вероятно няма да скрие от публичното пространство. Дори е написала: „Бъдеща булка… Може би!“

Видът на Денислава, която е цялата в бяло и готова да се врече във вярност на любимия си, нямаше как да не възпламени последователите й. Дъщерята на атрактивната Виолета, която също се изявява повече от впечатляващо в „Игрите“, бе засипана от честитки и пожелания.

„Пожелавам ти го, за да спрат да те спрягат с всеки“, гласи един от коментарите. „Колко много ти отива, хайде по-скоро“, се казва в друг. Засега отговор от самата Денислава няма.

Вече текат, разбира се, и предположенията кой е младоженецът, заради когото Денислава хвърля такива ефектни и директни намези от профила си. Спрягат се имената на бившия на Емануела – Мартин, както и на Иван Рълев, които също са в тазгодишните „Игри на волята“.

Информацията, че Денислава и Рълев са заедно в реалния живот, издаде дъщерята на Краси Дунев – Никол, която пусна в социалните мрежи снимка, на която двамата се държат за ръце, но след това тя бързо беше премахната. Все още никой от двамата не е потвърдил това, но не го е и отрекъл, което оставя вратичката открехната…

Припомняме, че наскоро бившият приятел на Денислава – Кристиян Кирилов, станал известен като Митака от „София ден и нощ“, се изказа за връзката им със съжаление, определяйки я като любовна авантюра. Именно заради тази авантюра обаче, както я нарича, Кирилов заряза законната си съпруга – фолкпевицата Джулия, която повече едва ли ще се върне при него, въпреки че той публично призна, че съжалява./show.blitz.bg

Материалът Дени от „Игри на волята“ хвърли светската бомба на годината с тези СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!