img

ЗИМНО ПОЧИСТВАНЕ НА КИЛИМА: Де да съм знаела преди! Става като нов, чисти петна и бактерии

/
/
/
106 Views

За да освежите килима и да заблести като нов, да го почистите от акари, бактерии и петна, ви трябват само няколко минути с този трик, споделен от потребителка на Интернет. Ето какво трябва да направите:

Първо почистете килима с прахосмукачка.

Поставете една таблетка за машинно пране в по-дълбок съд.

 

 

 

Тази таблетка ще придаде на килима фантастична миризма и чистота. След това я залейте с 1 литър гореща вода. Към разтвора се добавят 2 супени лъжици 9% алкохолен оцет.

 

 

Оцетът е отлично средство за премахване на акари и бактерии. Разбъркайте и изчакайте таблетката да се разтвори

Сега пригответе гъба и микрофибърна кърпа. Напоете гъбата в разтвора и я изцедете много добре (това е важно!), след което с леки движения преминете по килима и натиснете по-силно местата, където има петна.

Това е вид „сухо“ пране на килима и ще забележите, че вече ухае прекрасно. След това го избършете със суха микрофибърна кърпа, за да съберете излишната влага.

И това е, работата ви е свършена.

Ако имате следи от краката на леглото или друга мебел, вземете кубчета лед и го прокарайте по следите с леки движения и те ще изчезнат.

Лесно, бързо и ефективно!

Материалът ЗИМНО ПОЧИСТВАНЕ НА КИЛИМА: Де да съм знаела преди! Става като нов, чисти петна и бактерии е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!