img

Мистерията около Хекимян се заплита: Ще става кмет на Борисов, но…

/
/
/
271 Views

„През вече далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. 

За 19 години разбрах какво е да си посветен на журналистиката, да обичаш хората, с които те среща съдбата и да се учиш от живота на истинските хора“ – това написа Антон Хекимян в личния си фейсбук профил.

 

Постът му идва минути, след като стана ясно, че е подал оставка и вече няма да е част от екипа на bTV.

„Извървях дълъг път и съм благодарен на колегите, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен.

Щастлив съм, че се участвах в това пътешествие. Битки, победи, радости, смях, незабравими герои, понякога сълзи, но никога съжаление. БТВ ме научи на дисциплина!

Да работиш с професионалистите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз винаги съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си.

Научен съм, че трябва да се дава шанс и се радвам, че успях да дам път на много млади хора да творят и на много колеги да намерят още предизвикателства в работата си.

Битката за истината трябва да се води на всички нива – независимо от длъжността, която заемаш или професията, която практикуваш. А журналистите са онези хора в нашето общество, които следват принципа на истината безусловно.

Не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е изключително трудно. Но всеки, който ме познава истински, е наясно, че обичам предизвикателствата и не се страхувам.

Докато пиша тези думи през съзнанието ми преминават лицата на любимите ми колеги и приятели в БТВ – сърцето ми е пълно. Благодаря!“, допълни Хекимян.

Междувременно вече се появиха версии за това къде може да е следващата му месторабота.

Според първата версия капитанът на отбора на bTV Хекимян ще е един от 20-те кандидат кмета на ГЕРБ за София.

„Не е вярно“, опровергаха веднага от централата на партията на Бойко Борисов.

Според мълвата Хекимян бил забелязан около кабинета на Борисов в централата на партията. Там обаче е администрацията на bTV и е възможно просто да е отишъл да си подаде документите за напускане и случайно да се е видял с Борисов.

Запознати обаче твърдят, че Хекимян може и да е предложението на ГЕРБ за кандидат кмет на София. Борисов онзи ден каза, че има 20 кандидати и още избира. После каза, че кандидатът му ще изненада всички.

Според друг слух обаче Хакимян ще стане началник на новинарския екип на най-големия конкурент на телевизията, която управляваше досега – НОВА.

Свръхамбициозното ръководство на Нова броудкастинг груп е направило неустоимо предложение на капитана на противниковия отбор.

На този етап от НОВА ТВ няма официално потвърждение или опровергаване на слуха.

Каква ще е бъдещата месторабота на Хекимян все още остава загадка.

Материалът Мистерията около Хекимян се заплита: Ще става кмет на Борисов, но… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!