img

Бой на първия учебен ден, децата плачат, бащата блъска майка

/
/
/
229 Views

Семейна драма помрачи празника в благоевградско училище

Майката, придружавана от друг мъж, пристигна развявайки документ в ръцете си, че едно от децата трябва да е при нея и дойде, за да си го вземе..Бащата налетя на бой и уплаши деца и родители.

Истинска семейна драма се разигра минути преди официалното откриване на учебната година в благоевградското 4-то основно училище „Димчо Дебелянов“, в квартал „Грамада“, пише вестник „Струма“. Детски писъци огласиха училищния двор, а женски крясъци буквално накараха присъстващите да настръхнат.

На място пристигнаха екипи на полицията, които задържаха около 40- годишен мъж, който плачеше и крещеше, че не е виновен за нищо, той се грижил за децата. Свидетели разказаха какво е станало.

Баща от разпаднало се семейство, довел двете си деца на училище, които той приготвил за първия учебен ден.

Децата влезли в двора на училището, за да се подготвят за програмата, когато изведнъж, придружавана от друг мъж се явила майката на двете деца и се нахвърлила върху бащата с искане да си вземе едното от тях, размахвала документ от съда, удостоверяващ, че едното от децата е присъдено на нея и тя трябвало незабавно да си го вземе.

Бащата, реагирал остро, денят бил празничен за двете деца и отказал. Жената обаче не се примирила и продължила да упорства, което принудило бащата да я блъсне. Тогава майката започнала да крещи „Помощ“, „Полиция“ и привлякла вниманието на десетки свидетели. Децата видели какво се случва и как полицията отвежда баща им и започнали да пищят „Тате, тате“. Мъжът е задържан.

Случаят разтърси всички, станали свидетели на случилото се.

Коментарите бяха против поведението на майката, помрачила първия учебен ден на децата си и на останалите деца и родители дошли с празнично настроение днес.

Жалко е, че в семейните войни децата са жертви и е изключително трогателно да виждаш болката в детските очи в такива случаи. Наричаме поведението на родителите позор, който буквално съсипа днешния ден.

Сеирът, който сътвориха с намесата на полиция, която пред очите на децата отведе баща им, със сигурност ще нанесе жестока травма в детската психика. Да не говорим колко тежко е да се разделят две деца, заради простотията на родителите им…

Материалът Бой на първия учебен ден, децата плачат, бащата блъска майка е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!