img

Ето го диаманта за годежа на Мис България, получен от Румен Радев СНИМКИ

/
/
/
179 Views

Носителката на титлата Мис България и участник от „Игри на волята“ Теодора Мудева получи диамантен пръстен от своя любим Румен Радев с предложението за брак.

Любимият й спретнал страхотна изненада, защото няколко дни преди това Теди имала рожден ден. „По принцип бяхме подготвили да направим парти в Сливен, на което да съберем семействата си, понеже не го бяхме правили от доста време, мислех, че изненадата ще бъде свързана с празника ми“, споделя пред „Телеграф“ красавицата.

Двойката заминава за язовир „Жребчево“, където планират празненството, но още със слизането от колата изненадите за хубавицата започват.

„Завърза ми очите. Обясни, че сестра ми била подготвила нещо и не трябва да виждам. Спъвах се по пътя, бях доста нервна“, спомня си красавицата. Когато Румен й махнал превръзката, пред очите си видяла запалени свещи, рози и любимия мъж, паднал на колене, държащ малка червена кутийка с пръстен. „Да, пръстенът ми е с диамант, от жълто злато е, но не това е най-важното“, каза Теди.

Румен Радев влиза като участник в „Игри на волята“ СНИМКА

Двамата с Румен още не са планирали сватбата си. „Представям си я в народни носии, обожаваме и двамата фолклора. Всяка година ходим на Жеравна на фестивала и това е магия“, споделя миската. Покрай танците и модата тя е имала възможност да облича рокли многократно, така че не е типичната булка, която мечтае да се види в бяло.

Риалити героите са заедно от 5 години. „Отстрани всички ни гледат, и да, и двамата сме красиви и изглеждаме перфектно и заедно, и поотделно. Всичко изглежда като приказка, но имаше моменти, в който ми е идвало да се откажа от тази връзка“, спомня си Теди.

В началото било определено много трудно. Тя ученичка в Бургас, той спортист в Сливен. Виждали се буквално по веднъж в седмицата или дори по-рядко. „Бях винаги в дилема в свободния си ден дали да ида да видя родителите си, или да пътувам за Сливен, за да се срещна с Румен. Поживяхме заедно по време на първия Ковид. А втората вълна аз изобщо не бях в България. Имах моделски договори в Египет, представете си на друго място с часовата разлика, дори беше трудно да се чуваме. Сега, поглеждайки назад, изобщо не съжалявам, че толкова време съм чакала“, разказва Мудева. Отношенията им издържат на всичко. Това, което я задържа, е голямата любов, която изпитва към Румен.

Още в първия миг на първата им среща тя усетила дори и преди да са говорили, че това е нейното момче. „Спомням си как се вълнувах преди първата ми среща с него. Тръгнах от Бургас към Сливен с колата на една моя приятелка. Беше толкова стара, че не вярвах, че ще стигнем, карахме с 50 през целия път. По едно време реших, че не съм добре облечена, смених два тоалета“, с усмивка разказва тя.

Макар и по онова време вече да е Мис България и да има зад гърба си още няколко титли и куп медали, Теди е скромна и дори била притеснена.

„Много често дори забравям, че съм била Мис България. Изобщо не вярвах, че това хубаво момче ще избере мен и ще го накарам така да се влюби. И си казвах, ама той може да бъде с всяка“, споделя тя. След тази среща Теди си дава ясна сметка, че любов от пръв поглед съществува. Оттогава са заедно. За разлика от нея Румен се появил със самочувствие и много самоуверено. Поогледал я от глава до пети одобрително.

Малко след запознанството им я поканил и на първата им обща почивка. Заедно с неговото семейство Теди заминава за Созопол. Изкарали си много добре.

„Румен ме научи да карам кола, вкара ме в неговата и ми каза: хайде, карай“, смее се моделката. Тя пък го насочила към модата. Преди да се запознае с нея, той не се занимавал с мода. Голяма световна агенция му пише няколко пъти, но към онзи момент той е спортист и няма интерес към подобна дейност.

„Аз го агитирах, казах му, че това е интересна професия, че предложението му е добро“, разказва тя. Румен повярвал, защото все пак половинката му вече била в тези среди и имала опит. Интересните неща за двойката тепърва предстоят, смята Теди. А след 5 години си представя, че вече ще имат собствен общ дом, а защо не и дете. Но преди това има да завършва образованието си. „Искам да завърша, имам още две години, това е важно за мен в момента“, добавя красавицата.

Красавицата и моделът се запознали в интернет. Румен й писал в Инстаграм. Харесвал й снимки и реагирал на историите й. В началото Теди изобщо не обръщала внимание на съобщенията му. „Оставях ги непрочетени, имах си мои неща в училище, курсове и нямах време за това“, спомня си Мудева. Когато ангажиментите й поотминали, все пак решила от любопитство да пише. „Понеже и двамата сме от Сливен, аз знаех кой е, но лично не го познавах“, разказа тя. Карали го на съобщения около седмица.

Общите интереси на двамата ги сплотяват. Много обичат да тренират заедно и го правят почти през ден. „Много обичаме да се снимаме заедно и да си моделстваме“, с усмивка разказва Мудева. Имат общи фотосесии и моделски проекти. Последно се снимали в клип на Галин и Емилия. А Теди си спомня, че вълнението било голямо, макар и да са двойка от дълго време.

14 години от живота си Мудева прекарва в залата по спортни танци. Отказва се, както казва тя, когато е в най-добрата си форма. Сега не би се върнала, защото знае, че няма да може да даде това, което е дала досега. Признава, че това е доста сложен спорт, изисква да се влага много, възвръщаемост няма, но все пак. „Веднъж танцьор – винаги танцьор“. В момента помага на треньорката си по танци и обучава деца. Има планове, свързани с танците и треньорството, върху които работи./show.blitz.bg

 

Материалът Ето го диаманта за годежа на Мис България, получен от Румен Радев СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!