img

Северин убиецът на Виктория потресе България: Какво брутално съм направил

/
/
/
285 Views

Къде са корените на ужасяващото, смразяващо и брутално насилие, което води до смърт?

Това, което ще видите и чуете е ужасяващо, смразяващо, брутално. Това не е сериал. Това е България днес. Това не е актьор, това не е филм.

Това е чистата, оглозгана от садистичност и оскотялост реалност. Този път ще ви покажем как мисли той – този, който не вижда и не разпознава в насилието насилие, дори то да е довело до смърт, предава NOVA.

На 6 октомври 2018 г. България е разтърсена от новината за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе и…

 

 

разкъсана от спекулации за евентуалните причини и извършители… Тъгата парализира близките ѝ, страхът – нейните колеги. Убийството имаше световен отзвук.

Виктория е журналист, административен директор на русенската телевизия, но на първо място – дъщеря и майка на 7-годишно момиченце.

Три дни по-късно в Германия беше задържан 21-годишният Северин Красимиров.

Тогава той обяви, че не помни нищо, но въпреки това призна вината си. За първи път осъденият на 30 години затвор за бруталното насилване, блудство и убийство говори сега.

Търсим отговори на най- невъзможните, немилостиви и незадавани въпроси. Но и на най-логичния – само той ли е виновният и защо не е бил прибран навреме, преди да убие.

Всъщност и на още един – къде са корените на това насилие и смазващо от бой до смърт насилие.

Материалът Северин убиецът на Виктория потресе България: Какво брутално съм направил е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!