img

Алчна за пари жена държа сестра си инвалид 7 години в килер, за да ѝ прибира социалните помощи (СНИМКИ)

/
/
/
157 Views

46-годишната жителка на американския щат Мичиган Кенди Лоусън в течение на седем години е държала глухата си приемна сестра Диана Чърчил в помещение с площ 1,2 на 2.4 метра. През цялото това време Кенди е давала минимално количество храна на затворничката, но ѝ взимала всичките социални помощи.

 

 

Приемната сестра инвалид останала на грижите на Лосън след кончината на майка си. Жената трябвало да се грижи за нея, но вместо това на практика през цялото време я е държала заключена и я е държала на ръба на глада. Пленницата била открита от строителя Робърт Ламар, който извършвал ремонтни дейност в дома на Кенди в град Коруна.

Изтощената и мръсна Диана Чърчил е предадена на социални работници. Срещу сестра ѝ е започнато дело. При това самата Кенди твърди, че помещението, в което тя е заключвала сестра си, е пълноценна стая. Освен това, по думите ѝ, жената винаги е давала достатъчно храна на затворничката, като през по-голямата част на денонощието тя е могла да се движи свободно из дома.

Материалът Алчна за пари жена държа сестра си инвалид 7 години в килер, за да ѝ прибира социалните помощи (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!