img

Експерт: В ъндърграунда има гореща версия за смъртта на Алексей Петров и Божков

/
/
/
302 Views

В едно от обвиненията за подбудителство към убийството лицето, което се коментира е А. П. В ъндърграунд средите това е едно от обясненията за смъртта на Алексей Петров – отношенията с Васил Божков, но това са спекулативни неща. Това каза пред bTV експертът по сигурност от Центъра за изследване на демокрацията Тихомир Безлов.

По думите му, има хипотези хазартният бос Васил Божков да си е договорил по-лека мярка – през адвокати или политически силните на деня.

 

„Големите проблеми на Божков са, че той има много силни противници – бившите му партньори, хора от хазартния бизнес, политици. Практически няма съюзници. Друг голям проблем е присъствието в списъка „Магнитски““, допълни Безлов.

По думите на Тихомир Безлов при бизнес елитите у нас няма нито едно осъждане.

„Не е тайна, че за повече от 30 години нямаме нито един осъден икономически влиятелен на неговото ниво човек, независимо дали с банкови фалити, престъпления, свързани с приватизацията или политически клиентели“, отбелязва експертът.

Материалът Експерт: В ъндърграунда има гореща версия за смъртта на Алексей Петров и Божков е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!