img

Проговори служителка от двореца „Царска Бистрица“, която е била в колата с княгиня Калина Проговори служителка от двореца „Царска Бистрица“, която е била в колата с княгиня Калина

/
/
/
244 Views

Обикновено придружавам княгиня Калина до Боровец или до града. Паркирахме в паркинга на хотела. Имаше ремонт на бариерата. Ние тръгнахме назад и усетих лек удар на колата в бариерата. Господинът (пазачът – бел. ред.) беше афектиран, скочи, дръпна вратата на колата със сила, взе ключа на колата“. Това каза пред БТВ Величка Петрова, служител от 20 години в двореца „Царска Бистрица“.

Тя е била в колата заедно с княгиня Калина, когато е станал инцидентът пред хотел в курорта Боровец.

„При взимане на ключа с ръката е наранил княгиня Калина“, заяви Величка Петрова.

„Не мога да кажа за алкохол. Дали е употребила – не мога да кажа“, каза още служителката в двореца.

Княгиня Калина и Величка Петрова не са пострадали при инцидента.

След разговор с полицаи, присъствали на мястото на инцидентa секретарят на Симеон Сакскобургготски Явор Кирилов, обяви, че княгиня Калина е дала кръв в болницата, за да е прецизна алкохолната проба.

Кирилов допълни, че княгинята не е направила опит за бягство, а единствено е преместила колата, за да не пречи на разследването при мястото на инцидента.

Всеки човек отговаря за постъпките си съгласно закона, допълни още Кирилов.

Константин Тодоров

Материалът Проговори служителка от двореца „Царска Бистрица“, която е била в колата с княгиня Калина Проговори служителка от двореца „Царска Бистрица“, която е била в колата с княгиня Калина е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!