img

И любовницата на Здравко проговори след побоя

/
/
/
125 Views

Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата Божена набира все по-голяма сила. След като двете жени се млатиха посред нощ за надмощие над Гларуса от Приморско, в социалните мрежи започнаха да се изказват всички страни. 

 

Победителят от първия сезон на ‘Биг Брадър“ Здравко отрича да е имало побой, но не на такова мнение е любовницата му. След като бе пребита от Христина, Божена бе нападната от хората, че разваля семейства. Тя не издържа и написа много тежки думи.

„Нека хвърли камък този, който е безгрешен! Всеки си има своята съвест и нека да реши според себе си. Помислите преди да пишете нещо какво последствие ще има. Който ме съди без да ме познава, не ме интересува, но имайте малко човещина в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, ако сте на мое място. Не съм градила бизнес и име над 10 години, за да ми лепнете такъв етикет. Ако всеки си даде сметка, че някога е грешил няма да се изявява по този начин“, казва жителката на Приморско, която е пристигнала в малкото курортно градче преди три години, заедно със съпруга си.

Тя отворила тогава туристическа агенция с цел да привлича туристи от своята родина. Божена живее у нас повече от 10 години, завършила е Бургаския свободен университет.

Към момента само Христина не е коментирала публично случилото се, тъй като е задържана в полицията и дава показания. Търсят се евентуални очевидци на грозната сцена между двете жени, за да се улесни разследването и Христина да бъде обвинена./show.blitz.bg

Материалът И любовницата на Здравко проговори след побоя е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!