img

Криминалистът Ботьо Ботев: Тази версия за екзекуцията на Алексей Петров е абсурд!

/
/
/
150 Views

За съжаление много малко информация имам. От онова, което чувам, естествено, при тази обстановка, а и от личността на Петров – вариантът за някаква случайност е абсурд. Това ви го казвам от съвсем беглата информация, която в момента върви в официалните медии. 

Това заяви в ефира на Нова тв топ криминалистът Ботьо Ботев, коментирайки убийството на Алексей Петров.

„Много е прибързано да се правят каквито и да е изводи. Личността на Петров – не могат случайни хора да подходят, необходима е организация, и други неща. Самата подготовка на извършеното деяние предполага една добра организация предварителна, една подготовка, като имате предвид, че такива престъпления се организират в най-тесен кръг“, коментира още той.

Ботев призова службите да бъдат оставени да си свършат работата.

Коментирайки личността на Петров и кой може да е поръчал убийството, Ботев каза следното:

„Лично го познавам. Провеждал съм срещи с него. Не мога да кажа дали се е страхувал за живота си. Една личност, като него, би трябвало да бъде изключително предпазлива. А и съобразно онова, което се е ставало в предходните години, трябва да има нещо напредвид и да взима мерки.

Не мога да кажа, дали поръчителите от 2015 година и сега са едни и същи. Би било необосновано и нелогично. Тепърва предстоят много неща. Ще събера и анализирам информация. Оттам ще се вземат направленията, в които ще се работи“.

Ботев уточни, че версии се изграждат едва може би ден-два-три след анализа на информацията. Тогава евентуално би могло да се изработят тезите и насоките за работа.

Материалът Криминалистът Ботьо Ботев: Тази версия за екзекуцията на Алексей Петров е абсурд! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!