img

Разбра се страшната причина за внезапната кончина на 40-г. красавица Деница Такева

/
/
/
188 Views

Покрусени приятели и почитатели на една от най-умните и красиви жени на съвременна България не спират днес да се питат каква е причината за неочакваната й кончина.

Само допреди месец Деница Такева е била жизнена, участвала е във форуми по египтология и е изглеждала блестящо – както винаги.

 

Изключително близки до семейство Такеви споделиха, че 40-годишната майка на две малки момиченца е издъхнала в болница, като крайната диагноза за смъртта е сепсис. Отказали са жизненоважни органи – черен дроб и бъбреци, пише „Флагман„.

Преди няколко седмици Такева заедно с двете си дъщерички Деа и Ниа, както и с родителите си, е била на море. Почувствала се е отпаднала и почти не се е хранела. След прибирането й у дома, състоянието й започнало да влошава и е била приета в болница.

Оказало се, че прилаганите с години строги диети за поддръжка на перфектното й тяло всъщност са били в противоречие със здравословния начин на живот.

През последната година почти не приемала храна и е предпочитала да поддържа жизнеността си с напитки с високо съдържание на кофеин, което е започнало фатално да уврежда органите й и да срива имунната й система.

 

Материалът Разбра се страшната причина за внезапната кончина на 40-г. красавица Деница Такева е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!