img

Златка се гаври с Благо: Ха-ха, Тасос е за бедняци! Аз съм на Миконос, миличък… (ето защо го мрази толкова)

/
/
/
248 Views

Златка Райкова скоро роди второто си дете от бъдещия си съпруг Карен Хачатрян, а малко след раждането двамата повериха бебока основно на бабите и хукнаха да си оползотворяват лятото.

Те бяха за кратко на родното Черноморие – коя плеймейтка ще пропусне да се снима на Слънчака… а сега са на Миконос, в Гърция. Преди часове излезе официална информация в родни сайтове, че шезлонгът на Миконос е ударил 1000 евро, което изправи косите на мнозина.

Курортът отдавна се води като един от най-скъпите в Гърция и определено не е по джоба на всеки. Това пък още повече амбицира Русата Златка, която не пропусна да се похвали и да натрие носа на бившия си в мрежата. Знаем, че Благой Георгиев също почива в Гърция с новата си – Ивана Главчева, но на остров Тасос, където цените са къде, къде по-прилични.

„Ха-ха, Тасос е за бедняци. Аз съм на Миконос, миличък и се чувствам превъзходно“, изпляска Златка, която е разделена отдавна с бащата на първородния си син, но въпреки това не пропуска сгоден случай да го „кълве“.

Потребители обаче се чудят защо Джизъса продължава да е трън в очите на силиконката, след като тя ще се жени скоро за Карен. Обяснението май е само едно – нулата внимание, което футболистът обръща на сина си Благойчо, за когото Хачатрян отдавна е истински баща.

Материалът Златка се гаври с Благо: Ха-ха, Тасос е за бедняци! Аз съм на Миконос, миличък… (ето защо го мрази толкова) е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!