img

Мистерията се разплита: Нови разкрития за Чоби, убил двама души в Лозен

/
/
/
195 Views

Той е арогантен. Не мисля, че това, което го е извършил, го е стреснало.

Това заяви жител на Лозен, който познава задържаният за двойното убийство в района Чавдар Бояджиев.

 

„Иво беше много добро момче, не е правил скандали. Чоби го знам от много години, но в последно време много се промени. Преди излизахме ходихме за риба, наляво-надясно, нямаше индикации“, добавя друг познат на Бояджиев.

По казуса проговори и кметът на село Лозен Георги Младенов:

„Има наказани и поели отговорността – шефът на Осмо районно. Предполагам, че ще има и още отстранени“, подчерта той.

По думите му Чавдар живее в Лозен от 6-7 години. Работел е в местен магазин и не е имал изяви, които да предполагат, че ще се случи такова нещо.

„Играеше волейбол тука на площадката. На местно ниво не е имал пререкания с някого, но е имало такова нещо преди години в Несебър. Беше спокоен жител на Лозен. В един местен магазин работеше като общ работник или там помощник. Железарски е магазинът“, заяви Младенов.

„Той е с майка си и родители. Не е женен“, добави кметът.

Той добави, че не е говорил с близките на Чавдар след инцидента.

„Местните тук искат справедливост и сигурност за това огромно село, което се развива с бурни темпове. Искат отговори и възмездие хората“, заяви Младенов.

„В селото имаше приказки, че се занимава с наркотици, но това бяха само слухове. Не съм видял обаче такова нещо, че да го обвиня. Иначе виждате, той е едро момче, с татуировки, реших, че затова хората говорят. В кметството никога не е идвал за разговори. Не знаехме нищо за този нощен живот, който може би е водел“, каза той.

Кметът отрече да е чувал Чавдар да е замесен с порнографски материали.

„Познавах Иво бегло, усмихнато момче, чакано дете. Съболезнования към родителите. Яна беше прекрасно момиче, съболезнования към техните“, завърши кметът.

Материалът Мистерията се разплита: Нови разкрития за Чоби, убил двама души в Лозен е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!