img

Поклон: Красива миска заспа зад волана и загина в кошмарна катастрофа

/
/
/
132 Views

Народът на Венецуела потъна в скръб, след като стана ясно, че настоящата носителка на титлата Мис Венецуела Ариана Виера е загинала в катастрофа на 13 юли в Орландо, щата Флорида.

Въпреки усилията на лекарите, 26-годишната жена не е успяла да се възстанови от нараняванията, които получила след челен сблъсък с камион и така издъхнала няколко часа по-късно в болницата.

По информация на различни медии Виера е заспала на волана, в резултат на което навлязла в насрещното и се сблъскала с камион.

Въпреки че пътните власти все още не са оповестили официалната причина за транспортното произшествие, майката на жертвата коментира за Телемундо31, че дъщеря ѝ в последно време е била „смазана от умора“ и заспала, докато карала автомобила си.

 

Съживиха я, но тя получи инфаркт. След това пак я съживиха и точно когато се готвеха да я откарат в реанимацията, тя почина, сподели опечалената майка.

Материалът Поклон: Красива миска заспа зад волана и загина в кошмарна катастрофа е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!