img

Ето какво неочаквано признание прави Бояна Шарлопова след раздялата с бизнеса и дъщерята на мъжа си СНИМКА

/
/
/
377 Views

В началото на годината вдовицата на Стефан Шарлопов и доведената й дъщеря Ева се разделиха професионално и вече не управляват заедно семейната империя. Най-голямата щерка на богатия хотелиер от първия му брак, беше изпълнителен директор на „Шарлопов Груп“ още преди Бояна да влезе в бизнеса.

След като призна какво се е случило, красивата Бояна не обели и дума по темата, но ето какъв любопитен коментир направи сега, който нямаше как да не предизвика реакции в социалните мрежи. Особено пък, след като се породиха слухове, че двете с Ева са се изпокарали жестоко и дори не си говорят към днешна дата.

„Идва време в живота ти, когато се отдалечаваш от цялата драма и хората, които вярват в нея, обграждаш се с хора, които те карат да се смееш и да се чувстваш обичан.

Забравяш лошото и се фокусираш върху доброто.

Обичай хора, които се отнасят добре с теб и се моли за тези, които не го правят“, това написа Бояна Шарлопова във фейсбук профила си, а какво ще последва още, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Материалът Ето какво неочаквано признание прави Бояна Шарлопова след раздялата с бизнеса и дъщерята на мъжа си СНИМКА е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!