img

Тити Папазов: Страхувам се за живота си!

/
/
/
623 Views

Константин Папазов избра да говори ексклузивно за подкаста БЛИЦ Live след грандиозния скандал. Тити е най-коментираната личност в последните дни. 56-годишният баскетболен треньор понася жестока критика след драмата със старо негово гостуване при Йонислав Йотов-Тото. В подкаста на певеца, заснет на 15 март тази година, Тити разказва как на младини е подстригал приятелката си, защото му изневерила. Това се е случило през 1995 година, но чак сега ексцентричният Папазов разказва за него. Въпреки че видеото с признанието е публикувано преди няколко месеца, едва сега последва силната обществена реакция след напрежението около 18-годишната Дебора от Стара Загора.

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В подкаста БЛИЦ Live Папазов се разкая за постъпката си. Той разказа с подробности какво се е случило, като категорично отхвърли появилите се информации, че е бил завързал Гергана, докато я подстригвал.

Тити има своя версия и посочи откъде идва атаката срещу него.

Гостуването на Папазов в БЛИЦ Live:

„Атаката тръгна, защото съм направил това нещо преди 28 години. Да, истина е. Със сигурност едно нещо не може да бъде изкоренено – каквото и да понасям сега, до голяма степен е заслужено, защото е вследствие на моя постъпка. Но има силно преувеличени неща. Как, защо? Причини страшно много оправдателни, но никой няма право, дори и при договорка между нас с Гергана – това да се случи и се случва, да посяга по такъв начин. За мен е изненада, след като разбрах, че това дори не е наказуемо. Но поведението ми и унижението към това момиче няма юридически казус, той е морален. Случващото се в момента доказва, че рано или късно, колкото по-късно – толкова много по-тежко. Преди 28 години никому неизвестният Тити Папазов, ако Гергана отиде в полицията, на следващия ден ме намират, обяснения и глоба“, започна Папазов.

„Тя беше тогава на 19 години и 4 месеца, а аз 9 години по-голям от нея. Случката е от 1995 година. Това, че ми е изневерила по никакъв начин не ми дава право да я малтретирам. Сега най-нормалното е много жени да са против мен. Да знаят, че 1995 година Гергана беше отишла да се оплаче в полицията, на другия ден щях да бъда санкциониран като обикновения, непопулярния гражданин Константин Папазов. И към днешна дата е същото наказание“ (2:10 минута)

Отправил ли е заплахи на Гергана, за да не посмее тя да се обърне към полицията? „Тя знаеше, че е виновна“, обясни Тити. (3:10 минута)

„Мъжете сме боклуци, ние по-лесно имаме праг на изневяра!“ (4:20 минута)

„Казах й: „За теб косата ти е всичко. Започваш да се целуваш и си представяш в един момент, че няма да имаш коса. И скачаш вече, когато са навлезли други сили в главата и тялото ти и се изконтролираш“. Тя се съгласи и каза „но и ти“. Казвам й каквото избере, но аз с коса не мога да отговоря. Тя каза, че знае за какво умирам и ми вика „ще ти счупя фаровете на колата“. Тогава имах най-хубавата кола в София – VW Корадо, по три пъти на ден го миех и лъсках. За да возя мацката“ (4:47 минута)

„Заминавам за Бразилия, а тя с най-добрия ми приятел остават в моя апартамент, защото баща й ги изгони. Половин България ми се обажда и ми казва, че са гаджета, а аз им отговарям „гледайте си работата“. Не вярвах на хорските приказки, не вярвах, че тя ми изневерява с най-добрия ми приятел“ (5:27 минута)

„Тогава работих по казина, бинго зали, парите бяха като вестници от небето. Оставих им Порше кабриолет, двамата да се возят. За момент не съм си представял, че ми изневерява. Обаждат ми се хора в Бразилия да ми казат, че живеят заедно в моя апартамент. „Спокойно, имам безупречно доверие и към единия, и към другия“, отговарях им аз. Връщам се от Бразилия и след 6-7 месеца се разделяма по естествен път. Вероятно тя е живяла в главата си с греха, който носи. Една година по-късно звъни майка й, с която съм в прекрасни отношения. Тя ми казваше Титьо. Помоли ме да помогна на Гергана за американска виза. Казах й „Лили, ще попитам и каквото мога да помогна“. Майката ми вика „Мога ли да ти кажа нещо, което 2 години много ми тежи?“. „Кажи, Лили“, отговарям й, а тя: „Безкрайно те обичам и сега, ти знаеш колко много те харесвам, но никога няма да ти простя, че я набута на Суно“. Тя като ми каза това и вече ми гръмна главата. Тя смята, че аз съм я набутал на Суно. Представяш ли си как съм се почувствал…“ (6:00 минута)

„Никакво оправдание няма за това, което се случва на другия ден. Но Гергана нито е докосната с пръст, нито е връзвана, защото в квартирата нямаше парно, нито 28 часа е била липсвала, защото на двадесетата минута си беше у тях, а след един час майка й беше вкъщи“ (7:35 минута)

„С майка й известно време се сърдиха. След 7 месеца моят приятел за пореден път падна в затвора. Аз занесох парите за адвоката. Дадох ги на Гергана – първият ни визуален контакт след събитието“ (7:55 минута)

„За каква изневяра говорим, като няма женени хора? Сега мога твърдо да заявя какво ми е помогнало този случай. Искам да дойде някоя и да каже, че е била с мен, откакто съм женен – вече над 20 години. 56 години съм градил името си или поне в последните 30 г. вече като популярен човек. Популярен съм, защото спортът е популярен. Защото всичко дължа на Левски и защото съм добре комуникативен, сърцат, до болка откровен. Един ми казва: „Гергана е пич, викни я да каже, че не е вярно“. Отговорих му: „Ти луд ли си? Аз няма никога да си прекърша думата, каквото съм казал. Грешка е. Да ви кажа какво ми каза тя, когато й дадох парите за адвоката на Суно. Пита ме защо го правя, а аз отговорих: „В затвора ли да стои?“. Тя ме поглежда и казва: „Ако имах възможност, този ден щях да те убия! Сега те гледам в очите и зная, че съм си изкупила греха. Първо – никой не ми дава право да правя такива сделки с нея. Всичко е било мотивационно, да знае човек, че може да се контролира. Аз съм достатъчно популярен и на мен като на всяко живо същество ми е интересно и виждам хубавите жени, само че знам в какво съм се заклел и какво ще платя, за да ме контролира“ (8:38 минута)

Гергана му казала: Ако имах някаква възможност, щях да те убия (9:30 минута)

Комуникира ли с Гергана, която живее в Австралия? (10:28 минута)

Какво отговори на певицата Йоана Захариева? (10:45 минута)

„Прочетох, че някъде съм казал, че Георги Николаев от Стара Загора е изверг (б.р. – обезобразилият Дебора с макетно ножче). А аз не съм давал никъде интервю след случилото се, освен 30-те секунди пред Нова телевизия. Вие сте първите, пред които говоря. Дали е изверг – има кой да го решава“ (10:55 минута)

Прочети целия материал в БЛИЦ

Материалът Тити Папазов: Страхувам се за живота си! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!