img

Бащата на касапина Георги проговори: Синът ми не е изрод, невинен е!

/
/
/
251 Views

„Синът ми не е извършил това, за което го обвиняват! Набеден е! Той е добро момче, може да питате всички в селото – никой лоша дума за него няма да ви каже! Аз си познавам детето – той не е изрод!“

Това обяви ексклузивно пред Lupa.bg бащата на 26-годишният Георги Николаев – Николай Георгиев. Както е известно, охранителят от Стара Загора е арестуван и обвинен за това, че е нарязал жестоко с макетно ножче 18-годишната Дебора, с която имал интимна връзка.

Георги Николаев бил невинен, категоричен е баща му

Според баща му Николай обаче, Георги е невинен. Въпреки безспорните доказателства, таткото настоява, че момчето му не е способно на такова деяние и е било набедено. Това е и защитната теза на самия Георги, както и на адвоката му. Същото твърди и съпругата му Кристина .

„Сринати сме! И аз, и жена ми много тежко преживяваме това, което се случва. Преди дни жена ми вдигна кръвно 200, едва го свалихме. Идват тук телевизии, напират да ни снимат, притесняват ни. Изкараха Георги най-черния, а той е добро момче.

Ако на мен не вярвате, елате тук, в селото, да попитате за него – никой една лоша дума няма да ви каже.

Очерниха ми детето…“, почти се разплака в телефонен разговор с наш репортер бащата Николай Георгиев. И призна, че умишлено избягва медиите – притеснява се да не изопачат думите му. Адвокатът на сина му го предупредил в никакъв случайда не дава интервюта.

Фамилната къща е в близкото до Стара Загора село Братя Кунчеви. Тук живеел и Георги заедно със съпругата си Кристина и детето им. След като случая „Дебора“ стана медийно достояние, Кристина и 4-годишната им дъщеричка временно се преместили при роднини в друг град. Къде точно, бащата на Георги не уточнява.

Георги Николаев не бил способен на подобно зверство, кълне се татко му

Таткото на 26-годишния набеден за касапин развива от години дребен бизнес. Има собствена ферма за животни – преди години гледали кокошки, свине, но се отказали.

В последните години отглеждат най-вече коне. В Братя Кунчеви го знаят като Кольо Пържолата.

Майката на Георги пък работи от над 20 години в селската поща. Познават я като блага жена. От няколко дни тя е в отпуск, след като направила поредица хипертонични кризи. Не е ясно дали изобщо ще се върне на работа.

Насилникът Георги, извършил зверството с Дебора, е бивш джудист. В ученическите си години той е имал и отличия от състезания в бойния спорт. Тренирал е заедно с бившето гадже на Златка Райкова – участника в последния сезон на „Сървайвър“ Георги Валентинов, с когото са добри приятели още от тийнейджърските си години.

Жертвата на Георги Николаев – 18-годишната Дебора

Материалът Бащата на касапина Георги проговори: Синът ми не е изрод, невинен е! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!