img

Ето го изверга с богато криминално минало, удрял в корема бременната си приятелка в Бургас ВИДЕО

/
/
/
213 Views

Георги Кочев е бургазлията, който е удрял жестоко в корема бременната си приятелка, пише Флагман, позовавайки се на информирани източници.

29-годишният младеж е с богато криминално минало, провиненията му са за притежание на наркотици.

Двамата с приятелката си живеели на квартира отскоро, били хубава двойка и привидно се разбирали, разказаха съседи.

Неясно остава обаче защо и как се е стигнало до момента Георги да удари, и то в корема, бременната жена до себе си.

Момичето е добре, потърсило е помощ вчера в Кризисния център за лица и деца, жертви на домашно насилие в Бургас.

Вече е подала и молба за защита по Закона за защита от домашно насилие.

„Очакват се ограничителни мерки спрямо насилника. Знаем, че бременната жена е била физически малтретирана от съжителстващото с нея лице.

Нанасяни са ѝ удари в областта на корема. Прегледана е от лекари, но не са установени някакви проблеми. Тя е добре”, уточни шефката на Кризисния център Искра Делчева.

По изключително брутален начин 29-годишният Георги Кочев блъснал бременната си приятелка по стръмно стълбище в кооперацията, където двамата живеели отскоро на квартира разказаха съседите, които подали сигнал на тел. 112 на 1 август през нощта.

„Чухме ужасяващите писъци на жената и се уплашихме. Беше късно вечерта, децата ни спяха. Крясъците на мъжа кънтяха из цялата кооперация. Това не е е за първи път!

Момичето изглежда много добродушно, поздравява и се усмихва на всички, но този младеж за нас е опасен. Виждали сме го и друг път в неадекватно състояние.

Бяхме сигурни, че ѝ е причинил нещо, след като се чуха и нейните писъци”, казаха съседите. Веднага след това те са подали сигнал до спешния телефон и полицията е пристигнала за няколко минути на място.

Униформените установили, че в пристъпа си на ярост Георги е изблъскал бременната си жена по изключително стръмните стълби, а тя е паднала на корема си.

Без да губят време те я откарали в Спешния център на УМБАЛ-Бургас, а Георги е арестуван. При прегледа в болницата лекарите установяват, че плодът е добре, а младата жена е бременна в седмия месец с момиченце.

Бургаският районен съд в този момент разглежда мярката за неотклонение на 29-годишния Георги Кочев, който в нощта на 1 август, след поредно напиване, изблъска бременната си приятелка по стръмно стълбище.

Кочев е обвинен в заплаха за убийство на жена и досега той бе в ареста, след като бе задържан на 1 август на местопрестъплението от полицаи.

29-годишният бургазлия, който е осъждан за нанасяне на средна телесна повреда в случай от 2014 г., когато е бил едва на 20 г., както и за притежание на наркотици, пристигна в Районния съд с белезници.

 

Беше се погрижил умело да прикрие лицето си от репортерските камери с качулка, но не успя да скрие татусите на краката си, на които има изобразена изплезена жена и ангелски крила, а на късите му шорти иронично пише „Just do it!”.

Държавното обвинение в лицето на прокурор Стоянова поиска постоянна мярка „задържане под стража”, защото се касае за тежко престъпление. Той е пребил приятелката си, бутнал я е по стълбите, докато в същото време я е заплашвал с убийство.

Материалът Ето го изверга с богато криминално минало, удрял в корема бременната си приятелка в Бургас ВИДЕО е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!