img

Скандалът се разгаря: Години наред банди стрижат и шантажират момичета в града! Извергът Георги има колекция от голи снимки на… ВИДЕО 18+

/
/
/
386 Views

Побоят, бръсненето на главата и рязането на тялото на 18-годишната девойка Дебора далеч не е изолиран случай. Няколко банди в Стара Загора близо 10 години се „подписвали“ с такъв „автограф“ под насилието, извършвано върху момичета от града. Тези шокиращи разкрития направи бившата Мис заралийка Божидара Овчарова в емоционално видео в Tik Tok.

 

Божидара Овчарова

Красавицата изригна с брутални разкрития, че насилваните млади жени са десетки, но едва след зверството на Георги Николаев Георгиев, задържан едва през уикенда за 72 часа, е започнало да се шуми за случващото се в града под липите.

Нещо повече, младата майка добавя, че началото е започнало с канали в „Телеграм“ за разпространение на порно материали, предимно голи снимки на момичета, поддали се на онлайн шантаж, които след това мълниеносно са били препращани на озверелите татуирани мъжаги като Георгиев.

И е било публична тайна, че в клубове и дискотеки в града подобни на него са нахлували и директно са атакували момичетата.

„Извращението над 18-годишната Дебора не е единичен случай, а точно обратното – в последните години местни банди се гаврят с млади момичета“, каза Божидара и поясни, че и друг път е правила видеа за нередностите, които се случват в града, но те са били докладвани и сваляни от мрежата.

Това е първият случай, за който разбирате вие, но не е първият в историята на този комплексиран град. Сюжетната линия от 2015 г. насам е – голи снимки, остригване, побой, а след това и публично линчуване.

Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да започне да се говори за това?

Не се учудих, когато чух цялата история – това е типично по старозагорски. Въпросното момче (Георги Николаев – б.р.) е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора“, казва още Божидара и пояснява, че кадрите, предимно голи снимки на момичетата, се разпространявали в канали в „Телеграм“.

Блондинката обаче е критична и към младите момичета в града, които са издигнали в култ местните охранители.

„Кой ги създава всички тия изроди ли? Ами ние – жените, най-вече.

В Стара Загора постижението на живота ти е да си с охрана – недостижима си, ако гаджето ти е охрана. Те са най-високо в пирамидата, богомопазани.

Знаете ли колко остригани, пребити има, за които няма да разберете, защото не са толкова фрапантни, но са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение„, изригна бившата миска.

Материалът Скандалът се разгаря: Години наред банди стрижат и шантажират момичета в града! Извергът Георги има колекция от голи снимки на… ВИДЕО 18+ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!