img

Опорочена изцяло: Мистерията с освобождаването на Жоро касапина се заплита!

/
/
/
389 Views

„В основата е липсата на справедливост, очаквам хората да продължават гнева си. Експертизата за лека телесна повреда на 18-годишната Дебора е опорочена изцяло.

Аз не мисля, че един експерт, който има очи да види какво е причинено на това дете, може да присъди лека телесна повреда, има някакви други мотиви„, заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров в сутрешния блок на bTV.

По думите му трябва да се намери начин да се излезе от тази ситуация със справедливо решение и наказание на касапина Георги Николаев.

„Полицията не може да окаже контрол, защото по Закона за охранителната дейност няма как да докаже, че той работи нерегламентирано. Трябва да кажем не на агресията и на тази безнаказаност. Как е възможно такова зверство да бъде лека телесна повреда?“, допълни Живко Тодоров и призова за коректни наказания.

Той поясни, че Община Стара Загора ще вземе мерки и отбеляза, че е необходима и превенция.

„Предупредихме всички заведения в града, че ако при тях работят нерегламентирано подобни охранители с криминални прояви ние ще отнемем разрешението за удължено работно време и на практика тези клубове ще спрат да съществуват.

Трябва да сме непримирими към такива хора, които нарушават обществения ред“, каза още кметът на Стара Загора.

Материалът Опорочена изцяло: Мистерията с освобождаването на Жоро касапина се заплита! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!