img

Ирония на съдбата: Рязаната сантиметър по сантиметър Дебора пее балада за любов, нож и сълзи БЛИЦ TV

/
/
/
381 Views

18-годишната Дебора, която беше разрязана сантиметър по сантиметър с макетно ножче от Георги Николаев и се озова в болницата в Стара Загора с 400 шева, има невероятно фин и приятен глас. За това свидетелства видео, което се появи в мрежата.

В краткото клипче ученичката пее акапелно трогателна балада за любов, сълзи и … нож, който се забива вътре е нея, пише „Флагман“.

 

Каква ирония на съдбата. Докато Дебора изпълнява една от най-чувствените песни на Деси Слава – „Някой ден“, сякаш историята в текста оживява и се сбъдва точно на нея.

Питам се: Какво да направя?Щом те видя – раната се отваряИ не зная как ще издържа

Всеки спомен като огън изгаряИ отново преживявам кошмараЗа онази нощ, в която паднах в пропастта

Зад гърба ми говориш циничноКолко лесно постигнал си всичкоТвоят смях, като нож се забива вътре в мен

Зад гърба ми говориш циничноИ ме гледаш така ироничноНо помни и на теб ще се случиНякой ден, някой ден.

Все още не е ясно какви са били отношенията между нея и Георги, но по последна информация, основната версия за това брутално посегателство е ревност.

Изборът да изпее пред камерата на телефона си точно тази чувствена песен, напоена с толкова болка от разбитото сърце, страданието на лирическия герой и клетвата – „някой ден и на теб ще се случи“, дали не е всъщност музикален израз на случващото се в нея, което не може да изкрещи, да разкрие пред приятелите си, да сподели на родителите си… никой не знае.

„Да, и на него ще му се случи някой ден, да изпита това, което и ти, бъди силна , кураж, момиче“, „Казват, че доброто е предначертано, а злото непредсказуемо. След всяко зло идва добро. Заради това момиче и злото върху нея ще има промени в законодателството. Не знам дали ще се върне към нормален живот, но силно се надявам и моля боговете да й дадат ново начало“, Всичко ще е наред, толкова много хора те подкрепяме! Много скъпа цена си платила, но най-хубавото ти предстои“, „Ще се оправиш, външната красота я имаш и пак ще я имаш, помни – никой не може да ти вземе това, което носиш вътре в себе си, а ти си пълна с любов и доброта, личи ти, това няма кой да ти отнеме„, са само част от стотиците коментари на потребители на мрежата, които изразяват подкрепата си към нея.

Не са малко и тези, които хвалят музикалните й умения. Някой коментиращи дори посочват, че акапелно пее по-вярно от много родни чалгарки, например.

Материалът Ирония на съдбата: Рязаната сантиметър по сантиметър Дебора пее балада за любов, нож и сълзи БЛИЦ TV е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!