img

Залятата с киселина Мария Бонева: Дойдох без грим, за да отправя послание към момичето с 400 шева

/
/
/
127 Views

Обществото продължава да е гневно след разкриването на скандалния случай, в който 18-годишно момиче бе обезобразено от приятеля си.

Мъжът с макетен нож й причинил такива наранявания, че се наложило да й направят 400 шева, а състоянието й според медицинската експертиза бе характеризирано като „лека телесна повреда“.

За съжаление, в абсурдна държава като нашата това не е прецедент. През 2002 г. Мария Бонева е залята с киселина, като нейният случай също е влязъл в графа „лека телесна повреда“.

Жената гостува в студиото на bTV, за да подкрепи пострадалото момиче. Тя заяви, че е щастлива от реакцията на хората, които са показали, че у нас има силно гражданско общество.

 

 

„Не трябва да спираме“, заяви Мария Бонева. „Сега трябва да се вземат спешни мерки. Този човек трябва да получи своята присъда“, категорична е тя.

Пострадалата от киселина жена добави, че никой не говори за психологичния момент след едно такова преживяване.

„21 години след моето заливане с киселина аз все още имам достатъчно много белези и се налага да обяснявам на моите внуци защо имам тези белези, така че ако това за господата експерти е „лека телесна повреда“, аз мога категорично да кажа, че това не е така“.

Материалът Залятата с киселина Мария Бонева: Дойдох без грим, за да отправя послание към момичето с 400 шева е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!