img

Приятели разказаха и показаха Дебора преди да бъде обезобразена от изверга Георги СНИМКИ

/
/
/
292 Views

Приятели на накълцаната от изверга Георги Георгиев – Дебора М. публикуваха нейни снимки, за да разсеят съмненията за личността й. В последните два дни тролове в социалните мрежи, вероятно приятели на бруталния садист Георги, твърдят, че 18-годишното момиче било „долна наркоманка“.

Истината обаче се оказа съвсем различна – Дебора е красиво момиче, което има слънчев и приветлив вид.

Дебора

Имала е неблагоразумието да завърти кратка аватнюра с Георги Николаев Георгиев, който се оказа с жена и дете и крайно психопатично поведение, характерно за най-опасните социопати.

Междувременно стана ясно, че освен, че я е удрял, има счупен нос, той е остригал дългата ѝ коса и я е рязал с макетно ножче 21 пъти, в следствие на което са ѝ направени 400 шева, за да може раните да зараснат по-бързо.

Припомняме, че след бруталното деяние Георги бе пуснат на свобода без мярка, тъй като лекарите са окачествили нараняванията като лека телесна повреда.

Момичето се затваря вкъщи и не разговаря с никого до онзи ден, когато нейната майка и близка решават да разкажат на цяла България и света за случилото се.

Като лавина цялото общество остро осъжда този безсрамен акт на жестокост и агресия. След медийния и обществен натиск извършителят бе арестуван за 72 часа, а момичето разпитано отново.

Материалът Приятели разказаха и показаха Дебора преди да бъде обезобразена от изверга Георги СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!