img

Брутално: Изтекоха скандални чатове на садиста Георги, след като обезобразил момичето с макетен нож я нарекъл…

/
/
/
256 Views

Георги Николаев, обезобразил 18-годишно момиче с макетно ножче и обръсна главата ѝ, проговори за случая през чат в социалните мрежи. 

Мъжът бе на свобода и работи като охрана в известно заведение в Стара Загора.

От прокуратурата съобщиха, че създават екип от наблюдаващи прокурори за ускоряване на разследването.

Полицията в Стара Загора потвърди автентичността на скандалния чат, който изтече в социалните мрежи. В него приятелка на обвиняемия Георги Николаев Господинов го пита как може да направи такова нещо:

– Как не те е срам?
Да го направиш това
Страшно нещо е много
Не съм го очаквала от тебе!

– Абе, не говори глупости, нито едно доказателство няма, просто показанията на една наркоманка. Влюбена и ревнува и тва е.

От бивша негова колежка, която се страхува да застане пред БНТ стана ясно, че Георги и нарязаната жена са били колеги в старозагорски клуб:

„Тя е била барманка, той си е бил охранител. Обаче доколкото знам те са имали връзка от 2-3 години. Те са заедно от 2-3 години.“

Днес в полицията в Стара Загора жена на 40 години е подала жалба, че е получила заплахи в социалните мрежи във връзка със скандалния случай. Задържан е 26-годишен мъж като съпричастен към заплахите. По информация на БНТ, става дума за близък на обвиняемия Георги Николаев. Заплахата гласи:

„Внимавай какво пишеш за Георги напред назад, за да не видиш едно бяло БМВ да кара след теб скоро.“

От районната прокуратура в Стара Загора съобщиха, че ускоряват действията по разследването за 18-годишното обезобразено момиче. Констатирано е, че се касае за случай, който разкрива фактическа и правна сложност и висока степен на обществена опасност на деянието.

Създава се екип от наблюдаващи прокурори и ще се изготви допълнителна съдебномедицинска експертиза с участие на три вещи лица – лекари от различни области на медицината. Целта е да има заключения в най-кратък срок.

Материалът Брутално: Изтекоха скандални чатове на садиста Георги, след като обезобразил момичето с макетен нож я нарекъл… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!