img

ТРАГЕДИЯ! Мъж и жена скочиха от балкон, за да се спасят от пожар

/
/
/
203 Views

Д вама души загинаха вчера в големия берлински квартал Берлин-Кройцберг, след като скочиха от един от последните етажи на 12-етажен жилищен блок в опит да се спасят от пламъците, предаде ДПА, като се позова на германската полиция.

И двамата, мъж и жена, са починали на мястото на инцидента въпреки усилията на аварийните екипи да ги спасят, съобщи говорител на берлинската противопожарна служба.

Според свидетели в момента, когато пристигнали спасителните екипи, двамата викали за помощ на висок глас.

Жената обаче скочила много бързо през прозореца, за да се опита да се спаси от пламъците. Мъжът първоначално се хванал за балкона, но се пуснал преди пожарникарите да успеят да отворят напълно предпазната въздушна възглавница, за да може той да падне върху нея.

Пожарникар продължава да гаси огъня в 12-етажната жилищна сграда.

 Пожарникар продължава да гаси огъня в 12-етажната жилищна сграда.

АП/БТА

По данни на противопожарната служба пламъците били потушени след малко повече от половин час без огънят да може да се разпространи в други апартаменти в бетонната сграда. Етажите над пожара обаче се изпълнили с дим, а цялата сграда била евакуирана, предаде БТА.

По данни на противопожарната служба на мястото на инцидента са дошли общо 116 служители на аварийните служби в Берлин.

Материалът ТРАГЕДИЯ! Мъж и жена скочиха от балкон, за да се спасят от пожар е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!