img

Пълен шок! Появи се поддръжник на садиста, рязал момиче с макетно ножче: Евала, брат, трябва да… СНИМКИ

/
/
/
276 Views

Грозен коментар в подкрепа на мъжа, нарязал с макетно ножче момиче, се разпространява в социалната мрежа. Той е на Виктор Костов, който твърди, че твърдо стои зад постъпката на обвинения в „лека телесна повреда“.

 

Този умствено ограничен индивид е от Раднево. Раднево е близо до Стара Загора, а индивидът се е ангажирал с мнение в защита на садиста Георги Николаев Георгиев.

Раднево е градът, в който агресията над медицински лица в психиатричната болница там е ежедневие.

 

Преди няколко дни медицинска сестра бе ритана в корема и гърдите от настанен в заведението. Хората от иначе малобройния персонал в болницата споделят за работата си със страх заради агресивните пациенти, които в по-голямата си част са бабаити и наркозависими, изпратени някой друг да се занимава с тях.

Сигналите за проблемите текат от години. От болницата често излизат на протести, но ефектът е никакъв.
А Виктор Костов е за разследване и арест за подбуда към насилие.“, смята Зорница Христозова, която е споделила коментара на Костов.

Потребители посочват, че вече се извършва проверка за работно място на въпросния и се очаква те да бъдат сезирани, съобщава Glasnews.bg.

Реакция следва да има от отговорните институции.

Според някои е възможно Костов „да си намери майстора преди прокуратурата“.

Оказа се, че въпросният поддръжник на насилника е служител в „Мини Марица-изток“ ЕАД. От предприятието реагираха мигновено и го отстраниха от работа до изясняване на всички обстоятелства.

„Ръководството на “Мини Марица-изток” ЕАД категорично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов относно инцидента с пострадалото момиче. Със заповед на управителя на Рудник “Трояново-север” Виктор Костов е отстранен от работа до изясняване на всички обстоятелства. Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посегателство върху тях е недопустимо!“, гласи решението на дружеството.

Малко по-късно бе публикувана и личната позицията на инж. Илза Чинкова – изпълнителен директор на “Мини Марица – изток” ЕАД:

“Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти заявявам, че се срамувам и осъждам твоята грозна позиция. Ти си срам за хилядите почтенни работници и служители в “Мини Марица – изток” ЕАД. Не искам никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И отново, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен шев, направен на  живо същество, причинен от ръката на някакво човешко недоразумение, наречено от теб „силен пол“ е прекалено много и недопустимо за времето и обществото, в което живеем.”

Материалът Пълен шок! Появи се поддръжник на садиста, рязал момиче с макетно ножче: Евала, брат, трябва да… СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!