img

Скандални разкрития около масовите арести, разтърсили Слънчев бряг ВИДЕО

/
/
/
192 Views

Мощна акция в разгара на летния сезон разтърси Слънчев бряг в събота вечерта. Сега стана ясно, че 10 чужденци са били задържани при среднощната специализирана полицейска операция.

Те са предимно от Нигерия и Гана, „работят“ у нас като т. нар. „викачи“ по заведенията в курорта. В арестуваните лица са открити стотици хапчета екстази, доста голямо количество марихуана, кокаин и пико – това съобщава достоверен източник от полицията, цитиран от Флагман.бг.

Предполага се, че става въпрос за организирана престъпна група, която разпространява наркотични вещества в курорта. Чужденците са зарибявали туристите с различни видове дрога и разполагали с всичко, което се търси на пазара – от най-некачествения наркотик до „чиста“ дрога.

Те са действали изключително координирано и се разпръсквали систематизирано из главната улица на курорта, където в момента е пълно с летовници.

Нигерийците уж работели като „викачи“ към популярни заведения и ресторанти, но междувременно с това обаче били и в ролята на местни дилъри. Ако някой почиващ търсел нещо за „еуфория, разпускане или от скъпото“ веднага бил изпращан при тях – на главната алея.

Доказателствата срещу задържаните са доста сериозни. По време на акцията повече от 50 полицая от РУ-Несебър са се слели с тълпата от туристи, за да хванат дилърите в крачка.

Документирани са и няколко случая на продажба на наркотици, за които свидетелстват показания клиенти, които са закупили наркотици от пласьорите.

Материалът Скандални разкрития около масовите арести, разтърсили Слънчев бряг ВИДЕО е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!