img

Пържолите му скъпи, ама вижте в какъв палат живее! Ето дома на човека с 650 лв. сметка за обяд във Варна /СНИМКИ/

/
/
/
250 Views

Вече едва ли има човек в България, който да не е чувал за прословутото семейство, седнало на обяд в крайбрежен ресторант във Варна и платило 650 лв. сметка, като 500 лв.

от нея е само за три пържоли. 

Оказа се обаче, че въпросното ястие е не каква да е пържола, а Рибай стек, като 100 грама от него струват цели 35 лв.

Къщата на въпросния мъж се намира в търговищкото село Беломорци, но той работи в Холандия и се е върнал за почивка у нас. Ето и как изглежда фасадата на семейната къща на Христов:

Къщата му е голяма и кичозна, типична за повечето богати ромски фамилии. Над входната врата има надпис „SEMEYSTVO JIVEE MISE“.

От заведението обясниха, че са предупредили клиента за цената. „От първия път е обяснено, че имаме различни видове стекове. Той е поръчал от най-скъпия вид и най-голямата пържола. От сервитьора му е казано колко ще излезе крайната цена”, обясни мениджърът на заведението Иксан Фахри.

Според шеф Никола Симеонов е практика навсякъде по заведенията цената на стековете да се изписва на 100 грама. „Единият може да е нарязан на 210 грама, другият на 310. Има едни японски стекове, които са над 1000 лв. за килограм”, разясни той.

Материалът Пържолите му скъпи, ама вижте в какъв палат живее! Ето дома на човека с 650 лв. сметка за обяд във Варна /СНИМКИ/ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!