img

Днес ще ви покажа защо разрязах една ролка от тоалетна хартия наполовина, вие ще направите същото

/
/
/
133 Views

Трудно е да си представим съвременния живот без тоалетна хартия. Свикнали сме, че където и да сме,  в тоалетната винаги има тоалетна хартия. Независимо дали е хотел, център за отдих, обществена тоалетна в парк, тоалетната хартия е навсякъде.

Въпреки че достъпна тоалетна хартия стана не толкова отдавна. Едва през 1857 г. Джоузеф Гайети пуска на световния пазар производството на мека тоалетна хартия без трески. Но в Китай производството на тоалетна хартия е създадено още през 16 век, но само за императорския двор.

Но се оказва, че използването на тоалетна хартия далеч не се ограничава само до хигиената. Днес ще ви разкажА за друг уникален начин за използване на тоалетна хартия.

Тоалетна хартия в тоалетната

Можете да направите домашен освежител за въздух с помощта на тоалетна хартия. Не е никак трудно, а ефектът ще ви удиви приятно. Освен това този освежител е много икономичен и издръжлив. Всичко, което трябва да направите, е да разрежете ролката хартия наполовина.

 

Никога повече няма да си купите освежител за въздух. Накиснете отрязаното парче ролка тоалетна хартия в омекотител. Когато изсъхне, поставете на рафт в тоалетната. Този освежител ще даде приятен аромат за дълго време.

Дори когато такъв освежител за въздух престане да излъчва аромат, тази ролка може да се навлажни отново в омекотител. Това решение ще ви спести прилична сума пари. След това можете да използвате такава хартия за избърсване на мебели. Омекотителя за тъкани има антистатичен ефект и прахът няма да седи дълго време върху мебелите. И също ще мирише добре.

Освен това, благодарение на тоалетната хартия, можете да отгледате красив и сочен кресон. Той е много полезен, така че не пропускайте да го отгледате у дома. Всичко, което трябва да направите, е да закупите пакет семена от най-близкия градински магазин или супермаркет близо до дома ви.

Как да отглеждаме кресон на перваза на прозореца? Много просто. Накиснете ролка тоалетна хартия, разполовена във вода. Когато водата се отцеди малко, изсипете семената в руло и поставете на слънчево място. След няколко дни ще забележите, че семената са покълнали. Можете да го оставите така, като понякога мокрите рулото с вода. И ако кълновете покълнат много гъсто, можете да засадите растенията. Само не забравяйте да използвате нова ролка хартия, за да я поддържате чиста.

Тоалетната хартия е много универсален продукт. Може да се използва в различни сфери на живота. Понякога, дори и в най-неочакваните случаи, тоалетната хартия ще дойде на помощ. Използвали ли сте някога тоалетна хартия в необичайни ситуации? Споделете вашите рецепти и методи в коментарите.

Материалът Днес ще ви покажа защо разрязах една ролка от тоалетна хартия наполовина, вие ще направите същото е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!