img

Удар по джигитите на пътя: От днес за това ще се влиза яко в затвора!

/
/
/
4696 Views

На вниманието на употребяващите алкохол и наркотици любители на високите скорости. Днес убиецът на журналиста Милен Цветков бе окончателно осъден на 9 години затвор.

Така започва коментара си по окончателното произнасяне на казуса със смъртта на Милен Цветков от страна на ВКС адвокатът Емил Василев.

 

Ето какво още казва той:

„За пръв път в съдебната практика се възприема, че причиняването на смърт при ПТП с висока скорост след употреба на алкохол или наркотици може да бъде умишлено. Край на условните присъди по непредпазливост, драги убийци зад волана.

От днес за такива деяния ще се влиза яко в затвора. За по 9-10 и повече години. Мислете какво ще се случва с жените и гаджетата ви през това време, докато м*нгалите ви опъват в пандиза.

Апропо, застраховките са невалидни при установена употреба на алкохол и наркотици, тъй че отделно ще трябва от джоба си да плащате по 500-600 хиляди лева на наследниците на убития от вас. Такова престъпление буквално ви заличава като личност и имущество. Пък вий си пийте и се друсайте, да ви ЕПМ!“

Материалът Удар по джигитите на пътя: От днес за това ще се влиза яко в затвора! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!