img

Ефирът стана мокър! Сашо Кадиев си каза всичко за съдбоносното решение ВИДЕО

/
/
/
100 Views

Последното предаване на Сашо Кадиев като водещ на „Преди обед“ по bTV се превърна в поредица от шокове за него.

След като обяви, че напуска предаването след 12 години като негов водещ, Кадиев се зае да доведе докрай последния му брой преди лятната ваканция.

 

Неговият колега Мариан Бачев, обаче, го хвърли в ступор, като заяви, че от следващия сезон той ще бъде водещ заедно с Деси Стоянова. Кадиев очевидно не беше чувал за това и зяпна от изненада.

По-късно в студиото се появи друг негов колега – Николаос Цитиридис. Той пусна откъс от своето късно шоу, в което с Кадиев се шегуват, че Цитиридис трябва да започне да води сутрешното предаване.

По този повод със съвсем сериозен тон Цитиридис обяви, че той ще заеме мястото на Кадиев от есента. Дори се похвали, че той бил измислил шегата с Мариан Бачев, за да успее да излъже Кадиев и да го свари неподготвен.

Ефектът беше постигнат, тъй като актьорът вече не знаеше къде се намира и само успя да каже: „Майко, обади ми се пак“.

Двамата си спретнаха зрелищна игра на война със заливане с вода в градинката до bTV, от което излязоха доста мокри. След това Кадиев призна как е стигнал да решението да напусне телевизията.

@blitzbg #СашоКадиев се #раздели с най-милото си в #ефир – 12 години в @prediobed стигат. Каза ли си сбогум с @btv_fan1 ♬ original sound – blitz

„Понеже наистина сме много дълги години заедно. Понеже знаеш, че по професия съм актьор, през всички тези години играя театър непрекъснато, пътувам из цялата държава, изморих се.

Дадох си сметка, че според мен човек трябва да промени живота си заради това, че трябва даде шанс на себе си, че трябва да прави нови неща“, изповяда се той пред Деси Стоянова.

Кадиев каза и кога е взел това решение: „Беше след Нова година. Събудих се една сутрин и си казах: „Господи, може би е време аз да променя нещо в ежедневието си, да тръгна в нови ритъм и да създам нещо различно“.

Кадиев сподели, че иска да се върне към театъра, а може би и да заснеме нещо по-голямо в киното.

„Искам сутрините, пак да ставам, но да мога да усещам мига на живота“, каза още той.

Водещият за втори път в това предаване беше докаран до сълзи, когато колежката му Деси му подари албум със снимки от 12-те години, в които двамата са работили заедно.

В този емоционален момент Кадиев си спомни за баща си – Георги Кадиев, когото той изгуби малко след като започна работата си като водещ.

„Попитах го какво ще правя, ако той умре, две седмици преди това. Аз знаех, че той ще умре, но той не знаеше.

Каза ми: „Сашко, ще наведеш глава и ще ме преживееш, защото всичко в живота се преживява, човек навежда глава напред, но след това се изправя и трябва да гледа напред“.

„Много съм взел от татко. Той беше доста мъдър човек“, сподели актьорът.

Той разказа и скорошна случка, при която негово близко, но не роднинско, семейство искали да му подарят 40 хил. евро. „Аз много се зарадвах, но после се сетих за баща си.

Баща ми ми се яви в главата и ми каза: „Сашко, в този живот няма да взимаш нищо даром. Всичко, което ще получиш, трябва да го изработиш“, сподели той и добави, че в крайна сметка е отказал.

За изненада на Кадиев, в студиото цъфна и майка му – Катерина Евро. Тя носеше букет за Деси и баница за него.

Плача, защото толкова те карах да си тръгнеш, пък ти си тръгна“, каза тя в типичния си стил.

„Донесох ти баничка, че тук не те хранят“, заяви тя, връчвайки му баницата.

„Деси, ще продължавам да те гледам“, обърна се тя към водещата.

Актрисата действително се разплака в ефир, а на въпроса на сина си защо, тя отговори: „Защото всички плачат там отзад“.

Изненадите за Кадиев продължиха с поздрав от дъщеря му и клип с бившата му приятелка Таня – майката на детето му, която го засипа с хвалби. Появи се и настоящата приятелка на Сашо – Ива Чоева, която леко го скандализира с тоалета си.

В края на предаването целият екип излезе пред камерите, за да изпрати подобаващо Кадиев.

Материалът Ефирът стана мокър! Сашо Кадиев си каза всичко за съдбоносното решение ВИДЕО е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!