img

Нов обрат в случая с Белослава – дело срещу нея може и да няма!

/
/
/
135 Views

Нов обрат в случая с певицата Белослава , която бе засечена да шофира след употреба на алкохол , а случката се разпространи мълниеносно по медиите. Оказа се, че катаджиите, които са спрели изпълнителката, неволно са прецакали делото срещу нея, научи „Телеграф“.

От Софийската районна прокуратура са изискали от ченгетата всички материали и справки по случая, но са се хванали за главата, след като са ги получили.
Под въпрос

Причината за това е дрегерът, на който е духала звездата около 4:30 ч в нощта след рождения си ден в столичния квартал „Княжево“.
Според разпространената информация машинката е отчела 1,25 промила алкохол. В този случай Законът за движение по пътищата казва, че не е възможно наказателната отговорност да бъде заменена с административнонаказателна и във всички случаи ще бъде образувано досъдебно производство, което може да завърши със споразумение или с присъда (осъдителна или оправдателна).

Наказанията са лишаване от свобода от една до три години и с глоба от двеста до хиляда лева. Това обаче при Белослава няма как да се случи, тъй като дрегерът , предоставен от ченгетата, се оказва, че е без задължителната пломба, което поставя под въпрос достоверността на данните от него. Заради това прокуратурата не е намерила достатъчно основание, за да повдигне обвинение в съда срещу звездата и дело няма как да има.
Кръвни проби

Първоначално излезе информация, че са взети и кръвни проби от певицата, за да се установи с по-голяма точност промилите алкохол, но по-късно се оказа, че тя е отказала да направи такива изследвания.

Материалът Нов обрат в случая с Белослава – дело срещу нея може и да няма! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!