img

Баща скри в тайна, че е спечелил 30 млн. от лотарията, страхува се, че жена му и детето му ще се превърнат в нещо ужасно

/
/
/
169 Views

Мъж от Южен Китай е решил да запази в тайна печалбата от лотарийния си билет на стойност 30 млн. долара.

Той се опасява, че това ще направи семейството му мързеливо.

Daily Mail съобщи, че мъжът, представящ се като „г-н Ли“, бил облечен като жълт анимационен герой, когато взел  печалбата от офиса на лотарията в Нанинг, в южния регион Гуанси.

Credit: Guangxi Welfare Lottery Centre

Странният избор на костюм имал за цел да запази самоличността му в тайна.

Макар че мъжът бил на седмото небе от щастие заради печалбата си, той разкрил, че ще запази джакпота в тайна от съпругата и детето си.

„Не казах на съпругата и детето си от страх, че те ще бъдат твърде задоволени и няма да работят или да трудят за каквото и  да е бъдеще“, каза той пред Nanning Evening News, по информация на Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Г-н Ли каза, че е купил 40 билета в източната част на Нанин и на всеки билет е имало едни и същи седем числа: 2, 15, 19, 26, 27, 29 и 2.

След като разбрал, че е спечелил, г-н Ли се настанил в хотелска стая за през нощта, преди да получи наградата си, за да не изгуби билета си.

 

Chinese lottery player reportedly wins $30M and hides jackpot from wife and children | Fox Business

 „Не излязох от хотела, защото се страхувах да не изляза навън и да не загубя лотарийния билет.“

Прясно излюпеният милионер заяви пред South China Morning Post, че залага на лотарията от повече от десетилетие, но досега е печелил само дребни награди.

Той каза: „Смятам купуването на билетчета за хоби, а семейството ми не се интересува от това. Освен това не харча много пари за нея, а лотарията ми дава лъч надежда“.

Досега мъжът е дарил 5 млн. юана  (598 105 британски лири) за благотворителност; той обаче все още не е решил какво да прави с останалата част от печалбата си.

По подобен начин жена в Reddit разкри, че е пазила в тайна от съпруга си печалбата си от лотарията в продължение на няколко години.

Жената, която през 2014 г. спечелила 480 000 щатски долара , заяви, че съпругът ѝ разбрал едва тази година, след като видял известие на телефона ѝ, с което я информирали, че сметката ѝ е достигнала 1 млн. щатски долара.

Материалът Баща скри в тайна, че е спечелил 30 млн. от лотарията, страхува се, че жена му и детето му ще се превърнат в нещо ужасно е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!