img

Любимите жени на покойния Шарлопов се хванаха за косите:

/
/
/
345 Views

Приживе покойният бизнесмен Стефан Шарлопов остави след себе си голяма семейна империя от хотели, а задачата да я управляват си поделиха съпругата му, Бояна, и голямата му дъщеря – Ева Шарлопова . Преди близо година обаче общият им път бе прекъснат и двете поеха в различни посоки – Бояна Шарлопова продължи да управлява хотелите, а Ева пое складовете на баща си на възлови места.

Един пост в социалните мрежи обаче породи редица слухове за открита война между двете дами.

Ева публикува пост във Фейсбук, озаглавен „Превзети мечти“, в който с остри думи критикува индиректно Бояна, която сега управлява комплекса, създаден от мъжа ѝ – „Созополис“. 

Ева Шарлопова

Ето какво пише Ева Шарлопова-Гергинова:

„Комплекс „Созополис“ днес… Една визия, една мечта. На баща ми. Голям човек с огромно сърце и брилянтен ум. Тази мечта си замина заедно с него, както и много, много други неща, които той остави след себе си, плод на неуморния му труд приживе. Днес „Созополис“ е плен с 20-годишни келеши (не се извинявам за епитета), влезли в комплекса през букинг, дишат балони на балконите от сутрин до вечер, пияни, нагли, невъзпитани, шумни, надули чалгата, викат и крещят.

Отказват да се съобразяват, с когото и да било, без значение от възраст, пол или време на денонощието. Грозна родна картинка. Грозна реалност. Грозно бъдеще за нашите деца, ако това е средата, в която ще израснат, защото усилията на малкото останали ентусиазирани родители да възпитат децата си, често не се увенчават с успех. Седя и си мисля. Затова ли баща ми вложи толкова усилия и любов в този комплекс? Затова ли да поддържам българското Черноморие? Затова ли да се връщам всяка година, търсейки останала частица от него тук?

Стефан Шарлопов и Ева

Няма го. Нито телом, нито духом. И липсата му става все по-осезаема и осъзната. Защото не всичко е пари, но малко хора успяват да го разберат, докато са живи. Тъжно е. Много е тъжно. Дано да няма „оня свят“ и той да не вижда какво се случва с мечтите му. Защото човек като него не заслужава подобно продължение. Не и той. Не и в „Созополис“.

Сега, разбира се, се очаква и красивата вдовица на бизнесмена – Бояна, да направи някаква реакция след откровенията на Ева, с която иначе до момента се е старала да се разбере, че са в добри отношения. Дали продължава наистина да е така, ще стане ясно много скоро.

Материалът Любимите жени на покойния Шарлопов се хванаха за косите: е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!