img

УЖАС! Трима души колабираха на опашка за пенсиите в пощенските станции

/
/
/
174 Views

В Севлиево днес трима души са колабирали, докато изчаквали да получат пенсиите си в пощенските станции. Първият ден на изплащане на пенсиите съвпада с пазарния ден за града, затова са се образували струпвания и опашки.

Екипът на Спешна медицинска помощ в Севлиево се е отзовал на три сигнала в рамките на деня за пенсионери, колабирали, докато изчаквали да вземат пенсиите си пред пощенските станции. Пациентите са в добро състояние, посочват медиците, и уточняват, че двама от тях са освободени. Сред колабиралите имало жена, която е приета за болнично лечение.

На въпрос на БНР за организацията по раздаване на пенсиите, ръководителят на Областна пощенска станция Габрово Стефан Трифонов посочи, че всички служители са на работните си места и обясни:

„Всеки иска да си получи пенсията през първия ден, а още повече, че в Севлиево днес е пазарният ден и всички от околностите на Севлиево са тръгнали на пазар и да си вземат пенсиите. Неспазване на графиците води до това струпване, още повече, че днес е такъв хубав, топъл и горещ ден“.

Материалът УЖАС! Трима души колабираха на опашка за пенсиите в пощенските станции е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!