img

Евгени Минчев изригна срещу Зеленски: За децата събираме капачки, а за чуждите се дава мило и драго, събирано с потта на нацията.

/
/
/
474 Views

Хапливият Евгени Минчев написа жлъчен пост срещу визитата на президента на Украйна в България Владимир Зеленски. Ето какво казва Минчев, който отскоро е с профилна снимка на Румен Радев на корицата си във Фейсбук:

Зелено човече митка из света, за да стигне до родината ми, където временни политически евнуси са постлали не само своето, но и националното достойнство под стъпките му. Не е въпрос единствено на политическа работа а и на определена предвидливост да се държим встрани от подобни разголвания, от които не само че лъсва на гол задник чифте пищови, но най-вече- липсата на всякакви топки.

Ние тротинетките от тротоарите не можем да изгоним, тръгнали сме да си мерим пишките, пардон- пушките със света. За децата събираме капачки, а за чуждите се дава мило и драго, събирано с потта на нацията. Късата национална памет, скатаната ни народност, невежеството ни- ето какво допусна кацането на една военна богомолка в София. И всички, които правиха „секс“ с нея, предстои да бъдат изядени, като примерни съпрузи на една идея, която съвсем не би трябвало да им е работа.

Дано ни се размине всичко това и Бог да е благ и снизходителен към политически нищите, да не кажа- нищожните. Колко е лесно да си висок, на гърба на една презрителна колаборация, на една световна машинация. Дано всичко се нареди.

Дано този бумеранг, който беше изпратен, не се върне и не донесе отговорите, които трябваше да бъдат предвидени с разум.

Зелено човече в София.
Зелено човече, с червени очички…
Тихо се сипе белият прах.
Прах, в очите на слепите…

Материалът Евгени Минчев изригна срещу Зеленски: За децата събираме капачки, а за чуждите се дава мило и драго, събирано с потта на нацията. е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!