Те се разделиха веднъж след Сървайвър, а после отново се събраха и всички решиха, че проблемите са минало. Уви – Зоран Петровски е зарязал окончателно жена си Силвия Петкова и се е отдал на бурна любов с новата си изгора.

Влюбената двойка в момента е на морето, а лично Зоран пусна снимки как се прегръщат. Мацката определено е готина, потребители я намират дори за по-красива от Силвия, но там ли е въпросът – коя е по-хубава, когато си семеен мъж?!

Петкова не криела, че е съсипана и страшно наранена, разкриват близки до нея хора, а и синът им със Зоран страдал затова, че майка му страда.

„Гадно, много гадно се получи тая работа. Зоран изведнъж стана известен, доби масова популярност след формата и се взе за неустоим. Преди, когато известното лице в двойката им беше Силвия, едва ли не й ходеше зад Д-то, а сега?! Кой знае колко време ще се задържи с тая новата, но лошото е, че разби сърцето на Силвето, която душата си даваше за него“, коментират източниците.

За разлика от Петровски, Силвия не е скочила в обятията на друг мъж, за да си мъсти или да го кара да ревнува. Тя е заета да работи и да си гледа детето, за разлика от Зоран, който си гледа кефа.